Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena EQ

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście wycenili to EQ tzn ile by mnie wyniosło kupić takie coś bo jak każdy wie niedługo zbliżają się Święta Wielkanocne a co za tym idzie ?.... Drop Jajek. Tak więc przechodząc do tematu.

EQ :

Fms +9 sr 33%/36% ( proszę o cene jednego i drugiego ) + ( kd moba śmierci +3/4 )

Zbroja na 34 +9 ( kd defa speeda +3/4 ) , może być z bonami pod HP + % do PZ/PE

Wyzywający hełm +9

5katna +9 , moze byc z NNO i % na blok

Srebrna bransoletka +9 , może być z % na szycie + % do PZ/PE

Naszyjnik obojetnie jaki ale żeby mial 1,5 - 2k hp

Buty +7-9 ( żeby mieć troszkę więcej speeda ) ale musza mieć 1,5 - 2k hp , ewentualnie 5/8% szybkość ataku

1 --> Ile musiał bym wyłożyć na takie EQ na serwerze Solar ?
2 --> Czy warto np kupować naszyjniki, buty, bransolety + 9 z 2000hp czy lepiej kupić + 0 ale z 2000hp ?
3 --> Co do FMS to czy nie bardziej by się opłacało kupić FMS + 9 średnie najgorsze jakie są na serwerze + ( kd moba śmierci +3/4 ) i robiąc konta do 20lv i zmieniać średnie aż wjedzie coś 30-40 ? Czy się w to nie bawić i kupić już 33%/ 36% ?
4 --> Ile ma postać WIT jak jest na full beż żadnych bonusów ? Tzn ile ma czyste konto HP na full WIT ?
5 --> Czy warto dropić Jajka Wielkanocne ?
Za każdą odpowiedz nagradzam +
PS. Jakbym popełnij jakiś błąd regulaminowy z tematem proszę niech administrator działu metin2 nie zamyka od razu tematu lub nie daje mi ostrzeżenia tylko pisze do mnie na PW i sprawę rozwiążemy.
Pozdrawiam PiuGeht
Opublikowano

1.FMS z kd +3 myślę, że koło 30-35kk. Z kd +4 już dużo drożej, nawet do 70kk widziałem (też zależy od 3 i 4 bonu, ew. 5)

Czysta zbrojka z 30kk, ale rzadko widuję, bo wszyscy wdygują bony i najczęściej jest to 2k pż. Cena z bonem 50-70kk.

Wyzywający około 9-13kk

5kątna +9 15kk czysta, z nno nie mam pojęcia ile by kosztowała.

Srebrna bransa czysta 11-15kk, z bonem 20-30kk myślę.

Naszyjnik 1,5k pż 5,8kk-7,5kk, 2k 15-20kk

Zależy jakie buty. Za np. skórzane kozaki +9 z 2k pż dasz nawet 100kk-150kk.

2. Myślę, że warto na wyższych levelach, ale do expa wystarczą +0. Na wyższym levelu dobrze byłoby mieć branse/naszyjnik z niebiańskich +9 z 2k pż i max wybonowane, ale to już.. :D

3. Ja bym się w to nie bawił, za dużo zachodu.

4. 6019 pż

5. Pewnie, że warto. Ja np na walentynki miałem 3 botki ustawione (akurat był darmowy m2bob). Nadropiłem około 400 róż i czekoladek. Sprzedając za około 100k zysk niesamowity. Dodać, że oczywiście dropiły również kawałki klejnotu/ks poli/sun zi/oswajania.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

A ile dni Cie te botki dropiły ? I miałeś jakoś ustawiony m2 że same róże i czekolady czy brało czy jak ?

Ps. To EQ UP dobre w ogóle ?

Opublikowano

Boty dropiły chyba 3-4 dni. Ustawiłem, żeby nie zbierało śmieci typu bambusowa strzała i żeby sprzedawał wszystkie rzeczy bez bonów.
Myślę, że tak :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...