Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KBot

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przejdę odrazu do rzeczy, chodzi mi o Kbota NO GG , wersja wyszła wczoraj 7.05 i ładnie bocił przez całą noc aż do teraz , wyłączyłem go i włączyłem ponownie i cały czas mi reconnectuje. Gdy już jest na mapce i odpalam mu mapę gdzie ma lecieć leci, i przeskakuje np. z 2-1 na 2-4 gdy jest na 2-2 RECONNECT i 1,12 sekund i relog i znowu to samo.. Wiecie o co chodzi? :/

:)

Opublikowano

Spróbuj włączyć kbota i CC i jeszcze raz włączyć, jeżeli to nie pomoże, może reset kompa?

Edit: ewentualnie usuń kbota i pobierz go jeszcze raz jak by sposoby w/w nie pomogły

Opublikowano

Spróbuj włączyć kbota i CC i jeszcze raz włączyć, jeżeli to nie pomoże, może reset kompa?

Edit: ewentualnie usuń kbota i pobierz go jeszcze raz jak by sposoby w/w nie pomogły

A jeżeli to nie pomoże usuń z rejestru klucz Software\KBot
Opublikowano

Miszczu, a mógłbyś mnie pokierować do tego rejestru? :P

Znak Windows + R

W okienku, które się pojawi wpisz "regedit". I tam w HKEY_CURRENT_USER znajdziesz Software

Opublikowano

Miszczu, jak usunąłem rejestr to teraz mam w Checking License : Error wgl nie moge w niego wejść ..

Edit: Zalogowałem się do Kbota CC i teraz przy Checking License:..... Stoi cały czas.

Opublikowano

@UP:

No tak, niby działa ale nadal nie rozwiązałem swojego problemu z reconnectem, on nadal się RC.. :/

Opublikowano

A może ktoś inny przerywa Ci połączenie logując się , weź pozmieniaj hasła na wszelki wypadek

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie ma takiej opcji aby ktoś poznał moje hasło , (jest dosyć dziwne i skomplikowane^^ :P) . Jak narazie nie widzę RC może i ten rejestr o którym mówił Miszczu pomógł.

Łapcie po Like.

EDIT:

Może ktoś teraz pomóc?

Opublikowano

Pomoże ktoś ? ;/

wgl, nie moge bocić bo cały czas przy przeskoku mam RECONNECTA.

Ludzie, zna się tu ktoś? ;/

Opublikowano

@UP Ogólnie ledwo ładują mi się strony jeżeli chodzi o ping.. Nie wiem ale na stronce http://kbot.com.pl/ też piszą że mają problemy z nim. już nie wiem co robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...