Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Borowanie zębów-Czy to boli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Jutro mam iść do dentysty na borowanie ale trochę się "dygam" i mam takie pytanie.Czy borowanie boli ? czy coś poczuje ?.Za pomoc lajk

nekst.png

Opublikowano

Tak, to boli, ale da sie przezyc. Bez znieczulenia nawet nie probuj. Ja w jednym musze miec leczenie kanalowe albo wyrywanie, ale nie wiem co lepsze. Jbc jest to lewa dolna 5

1364585759-U275536.png

Opublikowano

jak masz znieczulenie to nie boli, troche jest nie przyjemnie i nie czujesz twarzy

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Boli. Radze Ci wziąć zastrzyk znieczulający, no chyba, że chcesz sprawdzić na sam początek bez niego i sam ustalić, czy czujesz ból .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nie trollujcie kolegi :(

Borowanie wcale nie boli...powierci, powierci, zaklei dziurę i będzie gitez majonez :D

Chociaż w sumie to zależy jaki ktoś ma próg bólu, ale ja miałam osobiście bardzo eee...dogłębne borowanie jakiś czas temu i nic mnie nie bolało :)

58815786.jpg

Opublikowano

Borowanie zęba boli ? może leciutko, ale to też zależy od twojej podatności na ból.

To ty chyba nie wiesz, co to jest leczenie kanałowe ze słabym znieczuleniem :c

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...