Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Dl]Beats Audio na Android.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all!

Znacie pewnie firmę Beats Electronic? Produkują oni min. najlepsze słuchawki na rynku muzycznym. Ich technologia została wykorzystana, także w smartfonach HTC, co zaowocowało dużo lepszą jakość muzyki.Dzisiaj przedstawię Wam taki mały rom - Beats Audio na androida.

Dowland:

http://www.speedyshare.com/mNBZN/BeatsAudio6.27.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/678d7fe616694915d491735210621dda594bb7da12ae054318a01d9f129dae3e/analysis/

Instrukcja:

-pobieramy plik

-wrzucamy go na kartę pamięci

-wyłączamy telefon

-wchodzimy w tryb recovery

-wybieramy drugą opcję

-szukamy naszego roma i klikamy na niego

-pierwsza opcja w recovery (w głównym menu recovery)

-enjoy

Uwaga:

jeśli na naszym urządzeniu mamy odtwarzacz z eq, to możemy osiągnąć podobną jakość, lecz nie do końca. Rom działa, sam go przetestowałem (na androidzie 2.3.6). Nie gwarantuję, że po wygraniu roma twój telefon będzie działać poprawnie - wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Na Gio z androidem 2.3.3 działa bez zarzutu. Nareszcie będę mógł podkręcić procseor w moim maluszku :D Thx

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

rom jakego ma androida?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

na Sony nie działa jak należy albo wcale nie działa, przy niektórych ROM-ach uwali całkiem audio albo system, więc lepiej sobie poszukać dostosowany do swojego telefonu a nie byle jaki

nie polecam akurat tego pliku zwłaszcza na Xperie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Robem,

na Xperii Mini Pro caly CM10 sie sypla ; o na Soniakach nie trybi dobrze..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

do CM na Xperie nie można ( nie powinno się używać, bo niektóre działają jak należy ) używać dodatków zrobionych pod zwykłe romy, inna struktura katalogów i odwołania do nich, do tego indywidualny kernel jest przy każdym CM

na każdym innym działa bez problemu jeśli to wersja dla Xperii, większość romów ma juz wbudowane Beats Audio albo podobne funkcje wystarczy tylko przy instalacji romu zaznaczyć sobie by zainstalowało

autor powinien dodać że to modyfikacja głownie pod HTC a nie do wszystkich systemów i powoduje problemy z innymi telefonami

ten działa Xperii Beats Audio Gingerbread

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Znam to lecz nie polecam tego pliku na xperia z nie działa oraz na motorola razr (na te 2 telefony w Google aż sie roi od tego thc Beata audio technologic.. To naprawę poprawia jakoś dźwięku lecz polecam lepiej aplikacje dostowowana na roota zwana Beats audio H.D

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Dzieki tobie moj fonik chodzi z muzyczką PrO

{Podepnijcie}

Dodam do spisu, ale nie podepne:-)

Zaraz sprawdze czy dziala

image.png 

Opublikowano

Dodam do spisu, ale nie podepne:-)

Zaraz sprawdze czy dziala

trochę długie to zaraz

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

do CM na Xperie nie można ( nie powinno się używać, bo niektóre działają jak należy ) używać dodatków zrobionych pod zwykłe romy, inna struktura katalogów i odwołania do nich, do tego indywidualny kernel jest przy każdym CM

na każdym innym działa bez problemu jeśli to wersja dla Xperii, większość romów ma juz wbudowane Beats Audio albo podobne funkcje wystarczy tylko przy instalacji romu zaznaczyć sobie by zainstalowało

autor powinien dodać że to modyfikacja głownie pod HTC a nie do wszystkich systemów i powoduje problemy z innymi telefonami

ten działa Xperii Beats Audio Gingerbread

mam double boota i na innym romie też nie działa..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Powiem wam, że mam htc desire x już z betas audio fabrycznie i jakoś grania jest o niebo lepsza niz na kompach a słuchawki mam philips shp 2700 jak możecie to wgryuwajcie o niebo lepszy dźwięk ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...