Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nevios-brak pliku do odpalenia servera, POMOCY

CayeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż jjakw temacie, pobrałem Clienta Nevios, lecz w Cliencie nie ma pliku aby go odpalić tzn tej iconki.

Proszeę o pomoc. Jak inaczej można go odpalić? Slyszalem że wczymś sie zmienia nazwe i ok. Prosze o Pomoc. Dziękuje

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dodaj w anty wirusie do wyjątków go -.-

Dokładnie. Ew. jeżeli nie pobrałeś kompletnego clienta to może to być też winą tego spowodowane.

Opublikowano

zapewne antywirus ci ja automatycznie kasuje mialem takie problemy i ponowe pobranie clienta lub patcher nic nie zmieni musial bys wylonczyc zapore lecz nie jest to bezpieczne dlatego zrob nowy dokument tekstowy wpisz w nim metin2client.bin nazwij go np. Nevios.bat (nazwa jest obojetna wazna zebys mial .bat) przesun do folderu z gra, odpal i graj

Opublikowano

Możesz również zmienić nazwę metin2.bin lub metin2clientbin.bin na .exe i wtedy będzie to robiło z Launcher :D

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...