Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrał byś na takim serwerze

Ex?

Serwer  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Fajny pomys? na serwer?

• TAK !
      7
    • Taki sredni..
      2
    • NIE !
      2
    • Sprzedam traktor.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam.

Ostatnio znalazłem sponsora który mógłby zasponsorowac mi serwer, więc korzystając z okazji wpadłem na pewien pomysł.

Serwer PVP ! Wiem, że jest już kilka taki serwerów jednak ten będzie się lekko wyróżniał od pozostałych. Czym?

Na naszym serwerze jako areny pvp będą dokładnie odwzorowane mapy z gry LeagueOfLegends. W jungli bedzie mozna znalesc sporo skrzynek z ciekawymi rzeczami, znajdziecie także buffy ! (na speeda,moc ataku, regeneracje hp itd) oraz bossy (typu blue,dragon, baron etc.) Dodatkowo myślałem jeszcze nad wprowadzeniem magii na nasz serwer, aby rozgrywka była bardziej efektowna i przyjemna.

Mam już mape Summoners rift, została tylko Twisted Treeline i ewentualnie Arena Treningowa, także były by 3 areny.

Na początku myśle, że serwer miał by 40/60 slotów, potem można by oczywiście zwiększyć liczbe slotow.

Co wy na to? Prosił bym o oddanie głosu w ankiecie.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jestem na TAK :)

Z tego co wiem, to jest plugin League of Legends. Tylko niestety nie wiem na jakiej zasadzie on działa, ale może pomóc!

(: .ćyż usnes am eiN

Znawca
Opublikowano

1.Aren jest mało ponieważ gdy będzie ich za dużo to gracze się rozejdą i na każdej arenie będzie po 5 graczy. Ewentualnie jeżeli będzie duze zainteresowanie serwerem będzie można dobudodwać jeszcze mapke CrystalScar.

2. Kiedy start? Oj jeszcze długo :D

-----------------------

Opublikowano

Ta Genialny Pomysł do Tego możesz dodać plugin Heroes i dać im podobne skille jak postacie w lolu

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Nie przepadam za takimi serwerami z magią i milionem innych dodatków, więc raczej nie zagram. Wolę pozostać przy czystym Survivalu, ale życzę powodzenia. ;]

Opublikowano

fajna sprawa tylko czy to się sprawdzi w działaniu-jest miliard czynnikow ktore mogą nawalić.

40 osób? to imo za dużo - powinno być jak w docie/lolu 5 v 5 ewentualnie 10 v 10 bo potem zaczyna się chaos ...

Znawca
Opublikowano

@up Ale tutaj rozgrywka nie będzie się toczyć tak jak w lol'u. Ponieważ nie jestem takim dobrym technikiem aby zrobić coś takiego. Będzie to zwykły serwer pvp tyle, że na mapach z lola, z buffami i bossami (blue,red,baron) oraz skillami.

Ta Genialny Pomysł do Tego możesz dodać plugin Heroes i dać im podobne skille jak postacie w lolu

Właśnie to miałem na mysli pisząc w temacie magia ;)

PS. Właśnie się dowiedziałem, że mój sponsor coś tam nawalił i nie będzie mnie mógł sponsorować.

Otwieram nabór na:

- Sponsora (0/1)

-Budowniczych (0/5)

-Technika (0/1)

Podanie prosze składać na gg: 11264289

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...