Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-75

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nim sądzicie? Jak sie nim gra? Czy do 2 wieży potrzeba nowego podwozia?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Weź w łape kalkulator i policz takie to trudne? z najlepszym silnikiem jest całkiem żwawy, lepszy od podmausa, genialny przedni pancerz kadłuba, działko o dużym dmg[490] i słabej penetracji[249]. tak, na 9 tier to mało :)

Opublikowano

Ok a teraz jakie odczucia z gry? :)

Wymaksowanym gra się fajnie gorzej ze stockiem ale po odblokowaniu silnika już jest lepiej.

Opublikowano

Wymaksowanym gra się fajnie gorzej ze stockiem ale po odblokowaniu silnika już jest lepiej.

Ale o silnik chodzi wam o ten ostatni czy przed ostatni- (ostatni z tigera ll)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co o nim sądze? Sądze że jest bardzo przyjemnym celem dla każdego - duży, bardzo przebijalny dla wszystkiego na jego tierze, ew destraki lvl niżej :)

Opublikowano

Co o nim sądze? Sądze że jest bardzo przyjemnym celem dla każdego - duży, bardzo przebijalny dla wszystkiego na jego tierze, ew destraki lvl niżej :)

Pfffffff bardzo przebijalny? Ja jak gram tigerem ll ma słabszy pancerzale rykoszetuje ze mną is-3 t34 t-34 amx'y i wiele innych.. Więc JAK SŁABY PANCERZ? o.O

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up pisałem z prespektywy tego czym grałem (i pamiętam) vs e75 tj -is, is3, su152,ferdek, obj704, amx 1945.

Chodzi tutaj o dużą powierzchnię bocznych pancerzy i to że są one założone prawie pionowo.

Opublikowano

Gra się nim po prostu świetnie, najważniejsze to najpierw zamontować gąski-wieża-działo-silnik, nie opłaca się jeździć z działem od KT i lepszym silnikiem, bo to działo z mausa jest zawaliste i dużo szybciej nabije się expa na silnik. Wrażenia z gry - zarąbiste, twardy przód z dobrymi kątami, tylko na wieży kilka weakspotów.

2815676267.png

Opublikowano

Ale o silnik chodzi wam o ten ostatni czy przed ostatni- (ostatni z tigera ll)

ostatni co daje 1200 k/m

Opublikowano

U mnie stoi wymaksowany e75 z którego... hmm... jestem ? Nie wiem. Trudno określić mi ten czołg. Czasami mnie pozytywnie zaskakuje, a czasami denerwuje. Ma dosyć dobre działo (wymaksowane oczywiście) tylko troche długo ładuje (13,55s z rammerem, bez BiA). Ogólnie pancerny, dobre kąty, wieża niczego sobie. Jest tylko troszke mało celny (jak i e100) co jest nie podobne do niemeckich czołgów. Największy minus to chyba prędkość. Bez silnika najlepszego, leży. Ogólnie oceniam 6-7/10. Polecam, ale nie wychwalam !

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza IX tier HT jedyne dorównuje mu ST-1. Świetny pancerz bardzo często czołgi od niego się odbijają nawet TD X :D Działo ma zarąbiste, celność celnością ale fun że wchodzi za 400-600 jest sporty jak na ten tier. No jak dla mnie bajka nic dodać nic ująć :) 10/10 :)

SigCustom.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...