Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DMG z Flasha

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie zauważyłem, że Flash zadaje DMG, jeżeli flashniemy sie bezpośrednio we wroga. Od czego zależy ilośc tego DMG? To bud, czy jest to zamierzone?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jak uzyjesz flasha na kogos to pewnie hity z AA wchodza a nie z flasha -,-

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Flashem da sie zadać dmg, flashujemy w enemy i odrazu AA

Jeżeli przeciwnik padnie to w Opisie Śmierci ma np. "Flash: 363 (Psychical Damage)"

Wiec to jest dmg z autoataku, nie z flasha, eot.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jest to albo auto-attack przy flashowaniu albo po prostu robiłeś to na Ezrealu? On ma bardzo podobny skill i zadaje dmg w przeciwieństwie do Flash.

Nie... to nie Ez tylko bugi wizualne...

http://euw.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=64954&d=1322400896

@SS nie jest mój.

Tutaj tak samo (też nie mój ss)

http://imageshack.us/photo/my-images/705/flashdmg.jpg/

Opublikowano

Nie, to nie jest AA, testowałem to teraz z kumplem, i Flash zadaje DMG równy naszemu AD. Nagram potem film i to wstawie na forumę

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Flash zadaje dmg dlatego, że animacja ataku buguje się i po prostu jej nie wyświetla (natychmiastowo zadaje dmg równy naszemu podstawowemu ataku ale czas po jakim będziemy mogli waląć drugi raz jest taki sam jak byśmy wydali hita).

Opublikowano

To nie jest autoattack, sprawdzałem, AA, od razu flash, i zadaje DMG od razu, więc Flash ZADAJE DMG, nie wiem czy to bug czy nie, ale zadaje.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

To nie jest autoattack, sprawdzałem, AA, od razu flash, i zadaje DMG od razu, więc Flash ZADAJE DMG, nie wiem czy to bug czy nie, ale zadaje.

Możliwe, że flash resetuje aa, tak jak niektóre skille.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...