Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Boty na 3-8

KoksikIRA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usłyszałem tylko muzykę, i wyłączyłem... Niestety daje 3/10 filmikowi :c

Sorki ale w każdym filmiku Dupstep ... ? nie zbyt :(

Staram sie jak moge

Opublikowano

To mogłeś już bardziej dać jakieś electro, ale nie "szarpidrut" który zdecydowanie nie pasuje do filmików z DO

Opublikowano

Każdy lubi co innego, zero efektów, w dodatku bicie botów. Swoją drogą, to nie polecam tak bić, bo łatwo za pushing oberwać :p

Opublikowano

Każdy lubi co innego, zero efektów, w dodatku bicie botów. Swoją drogą, to nie polecam tak bić, bo łatwo za pushing oberwać :P

Można powiedziec, ze długo nie nagrywałem i wyszedłem troche z wprawy.

Opublikowano

No tak, bicie botów - jak mówi tytuł. Zatem ogólnie filmik (w miarę) dobry oprócz tego że jak zaczeła się akcja (1:15) to padłeś :unsure:
Ja bym na twoim miejscu wrzucił na prawdę "skill-hunting" czyli ustaw sobie dobre konfy i leć na pvp ;)
Muzyka fakt trochę nie pasuje, ale gdybyś to na prawdę dobrze zmontował to by pasowała :)

To mogłeś już bardziej dać jakieś electro, ale nie "szarpidrut" który zdecydowanie nie pasuje do filmików z DO

Szarpidrut? Przypadkiem do tego szarpania drutów trzeba troche większych umiejętności niż do robienia np. dubstepu.
Powiedz mi czemu dubstep przez dużo osób nie jest uznawany w ogóle za muzykę? A jak masz w sygnie " Skirlexx to gówno a nie dubstep " to znaczy że "prawdziwy" dubstep jest na prawdę muzyką typu niszowego. Zagrają w 2-3 klubach jakiś kawałek i koniec. Nie mówie że np.

mi się nie podoba, ale głównej roli nie gra tutaj dubstep. Także najpierw przemyśl różnice umiejętności potrzebnych do robienia dubstepu a umiejętności potrzebnych do robienia np. metalu.
+ Metal WCALE nie pasuje do DO..

7yo9.png

Opublikowano

o_O koksik to wy jeszcze gracie ?

Filmik 7/10 :)

Można powiedziec, ze długo nie nagrywałem i wyszedłem troche z wprawy.

Ha Ha nie dziwie sie ciągle cie na bocie widze . Ale mam tak samo

PS. kup programik to problemów z walką nie bedzie

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...