Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ExtremeMT2S2 BUG NA 255 Szt Czegoś

Borkosix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje owy taki bug . bo widziałem w grze ze pisza o tym proszę o wytlumaczenie i podanie :) z góry dzieki bedzie like. i niepiszczie ze nan itd bo to znam :*

borkosix.png
Opublikowano

Na Extremie inny nie działa, więc nie masz po co pytać. Da się wybierać tylko po jednym. Ludzie którzy piszą, że wybierają po 255 po prostu kłamią. Da się tylko po jednym - jeżeli chodzi o KD, zwoje. O ile wiem, SM da się po 255 dalej tam wypłacać. Ale najpierw je w banku trzeba mieć :)

Opublikowano

@Up Tasker jest to program to powtarzania tego samego ruchu, a nie wypłacania po 255 szt. Poza tym, często Seon się bugguje, więc to jest kiepski pomysł...

Opublikowano

Da się 255 tak jak robisz bug na fryza tylko nie kupujesz fryza a wybierasz zwój i zamiast nan wklepujesz 255 a nawet więcej da się chyba trzeba by było policzyć, nwm wolałem bugnąć fryza.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie ma więcej sposobów.

Jedynie jest ten jeden jedyny z ,,nan" i musisz powtarzać czynność by je wypłacać.

Tak właśnie powstała plotka o 255szt. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...