Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21:01:40 [SEVERE] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1
21:01:40 [SEVERE]       at com.skitscape.survivalgames.LobbyManager.updateGameSt
atus(LobbyManager.java:350)
21:01:40 [SEVERE]       at com.skitscape.survivalgames.LobbyManager$LobbySignUpd
ater.run(LobbyManager.java:297)
21:01:40 [SEVERE]       at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R1.scheduler.CraftTask.ru
n(CraftTask.java:53)
21:01:40 [SEVERE]       at org.bukkit.craftbukkit.v1_5_R1.scheduler.CraftSchedul
er.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:344)
21:01:40 [SEVERE]       at net.minecraft.server.v1_5_R1.MinecraftServer.r(Minecr
aftServer.java:512)
21:01:40 [SEVERE]       at net.minecraft.server.v1_5_R1.DedicatedServer.r(Dedica
tedServer.java:225)
21:01:40 [SEVERE]       at net.minecraft.server.v1_5_R1.MinecraftServer.q(Minecr
aftServer.java:476)
21:01:40 [SEVERE]       at net.minecraft.server.v1_5_R1.MinecraftServer.run(Mine
craftServer.java:409)
21:01:40 [SEVERE]       at net.minecraft.server.v1_5_R1.ThreadServerApplication.
run(SourceFile:573)
>

Wiecie co to za błąd, myślałem iż to od wersji bukkita ale jednak nie bo po zaktualizowaniu nadal jest : /// Z góry wielkie dzięki. :>

Opublikowano

Jeżeli masz na 1.5 to się nie dziw.. Zainstaluj na 1.4.7 i zobacz co się bd działo.

To mi się na 1.4.7 pojawiało... Spróbowałem na 1.5 i też to samo... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...