Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd na Malinówce

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem u siebie taki błąd w wyświtlaniu tekstur na mapie Malinówka. Chodzi o to czarne pole przy brzegu. Czy to jest tylko tak u mnie czy u was też? I co z tym zrobić, bo to nie tylko w tym miejscu występuje.

shot001af.jpg

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie. A kogoś to obchodzi, że masz dziwną kartę graficzną?

@down Może bug, ja tego nie mam.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Znalazłem u siebie taki błąd w wyświtlaniu tekstur na mapie Malinówka. Chodzi o to czarne pole przy brzegu. Czy to jest tylko tak u mnie czy u was też? I co z tym zrobić, bo to nie tylko w tym miejscu występuje.

shot001af.jpg

Ja pare razy tak miałem cala czarna górę na lakeville więc chyba nie musisz sie martwić ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak Ci to tak bardzo przeszkadza to spróbuj przeinstalować grę... Możliwe też, że instalowałeś jakieś tekstury, coś się spierniczyło i masz takie teraz takie dziwactwa :)

Opublikowano

No faktycznie masz problem , na pewno uniemożliwia ci to grę działo nie strzela tylko sika wodą jak na wielkanoc .

Mam propozycje weź gumkę myszke i wytrzyj , na pewno pomoże i będziesz już mógł normalnie grać i nie zawracać ludziom głowy takimi bzdurami .

Opublikowano

Mod, zamknij ten temat, bo co poniektórzy nie rozumieją, że ja się chiałem tylko dowiedzieć co to jest bo dawniej tak nie było. Nie przeszkadza mi to w grze, ale ogólnie chciałem wiedzieć czy tylko ja tak mam czy nie. Dowiedziałem się i proszę o zamknięcie tematu ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...