Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

75 mental bez eq + marchewki

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa wygląda tak, że dostałem mentala 75lvl bez eq i jestem biedny. Potrzebuję marchewek. Jak wiadomo wypadają one z potworów, które mają 35lvl i większy. Teraz moje pytanie jest takie:

Jeżeli założę na tego mentala eq jakieś +6 podstawowe i będę bił potwory z 40lvlem to marchewki będą wypadać czy teraz to już musiałbym bić potwory, które mają 75lvl i większy?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Napisz do pierwszego lepszego z gildii niech Ci kopsnie 10 marchewewk... to jest koszt 400 czerwonych potek :)

Opublikowano

qpa - mylisz się. Marchewki na teraz są drogie (przynajmniej na monastyrze). Wgl rzadko kto je sprzedaje.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

hah xD powiem Ci tak jak marchewki są drogie to Graj od nowa zrób dropa 35. Konia zawsze możesz na bugu nakarmić sianem.

Albo jeszcze jedna rada, niech koń zdechnie i kup zioło. Taniej wyjdzie.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ta....zioło po 1.500.000 - to taniej już chyba marchewką wyjdzie mimo, że jest droga. A co to za bug z sianem na bojowca? I czy to jest niewykrywalne? Nie słyszałem nigdy o tym.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Bug polega na tym że ktoś ma przy sobie konia zwykłego a Ty na niego przeciągasz siano. Wtedy karmisz swojego konia.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

qpa - mylisz się. Marchewki na teraz są drogie (przynajmniej na monastyrze). Wgl rzadko kto je sprzedaje.

Drogie ?! Ja na solarze mam ich pod 300 teraz po paru dniach expienia w v1 i chodzenia na metki, a przez całą grę karmię 4 konie i daje ludziom którym konie padają jak ładnie poproszą. Wystarczy 1 dzień expa i masz zapasu na parę miesięcy, ja nie wiem jakim cudem Wam te konie umierają... Na solarze ludzie zioła z łatwego i normalnego lochu wywalają na ziemię w m1, a z trudnego kupisz za 300k...

Opublikowano

Solar a Monastyr to też jest różnica. Na Monastyrze są drogie, ponieważ nikt tego nie sprzedaje. Jak ktoś ma to zostawia dla siebie, a jak sprzedają to ceny dochodzą nawet do 1kk za sztukę.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Lepiej stwórz nową postać na spokojnie by odrobić EQ + tego konia.

Drop będzie świetny i opłacalny. Najpierw do m3 dropać bronie i akcesoria. Potem na Medale możesz a później metki.

Powinieneś się dorobić na jakieś ,,Jako takie" EQ. Potem tym mentalem chodzić na DT i wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...