Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] 5555satan.bat v2

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druga wersja cheata/moda wykonana przez 5555satan'a w której mod został pozbawiony denerwującego okienka

Screen :

zaraz będzie :D

Download :

http://www.speedyshare.com/q2Gr2/5555satan-hack-bez-ramki.rar

Scan :

https://www.virustotal.com/pl/file/04db749361dc62fa3dac3784ba9afa02aafc8c83ee23ec485d6a6ffe332e64a8/analysis/1363459014/

Instrukcja :

Plik .bat przenosimy do głównego folderu CA, następnie combata uruchamiamy bezpośrednio z tego pliku

Opcje moda :

No Spread
PickUp Range
Removals
No Fog
WeaponSway
Fire Path

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

mi niedziała

na pewno uruchamiasz plik .bat z głównego folderu combata ?

o kurde zapomniałem o tym screenie xD zaraz dodam, tylko jedną sprawę załatwie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

To sie odpala z tego folderu co sie instaluje jak tak to ja tak robie jak inaczej to odp

Juz ogarniam wszystko ale jak ten plik na ca mam odpalic?

Opublikowano

masz folder w którym znajduje się plik 5555satan.bat, przenosisz ten plik do folderu gdzie masz zainstalowane CA i uruchamiasz ten plik

sygnatura_old.png

Opublikowano

a dodał byś aim'a ?

i JAKIEŚ OKIENKO ŻEBY WŁĄCZAĆ I WYŁĄCZAĆTE HACKI ;D

To jest w bacie napisane :p. Tak więc nie widzę opcji by dodać AIM'a który jest przez D3D9 zrobiony ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Działa, ale gra się gorzej niż bez niego... Da się wyłączyć niektóre funkcje? Bo trajektorie lotu pocisków zamazują cały ekran, nic nie widać, do tego postacie zamiast jak w normalnych hackach być całe np. zielone, to są jakieś rozmazane i szare.

Opublikowano

Działa, ale gra się gorzej niż bez niego... Da się wyłączyć niektóre funkcje? Bo trajektorie lotu pocisków zamazują cały ekran, nic nie widać, do tego postacie zamiast jak w normalnych hackach być całe np. zielone, to są jakieś rozmazane i szare.

usuwając odpowiednio części tego kodu będziesz miał samo fullbright

sygnatura_old.png

Opublikowano

Da się usunąć te linie po strzale? Weapon Sway? Która to linijka, potrafie sam zedytować.

Sam sobie to zrobiłem :D

I mógłbyś podać każdą linijkę osobno? Na no spread osobno i na to wszystko. Bo chciałbym samemu zrobić swoje co mi będzie pasowało, tylko z innych stron no spread i no recoil nie wiadomo czemu nie działają ;/

Opublikowano

Dzięki zbanowali mnie na nob koncie, super hak..

wrrr wkurzasz już... Wkręcasz żeby inni przestali używać cheatów, ale to forum ma taką tematykę i musisz się do tego dostosować -.-

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...