Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3

liderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was proste pytanie czy na tym sprzecie pojdzie mi Battlefield 3 wszystko na LOW ?

OSS: Windows 7 Ultimate 32-bit

Ram: 2GB

Cpu: Intel Pentium Dual Core E2140 1.60GHz

Gpu: Ati Readon HD 5450 DDR3 1GB 64-bit

Jezeli nie to co mam poprawic aby poszlo.

Moj budzet to max 130zl (wiem malo)

Opublikowano

Mało pamięci RAM i straaasznie słaba karta graficzna która na pewno będzie do wymiany. Podaj swój zasilacz jaki posiadasz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie pójdzie a żeby poszło dołóż ramu wymień grafike i procek ale za 130 zł nic nie kupisz jedynie ram.

A i podaj jeszcze zasilacz.

@UP Troszkę szybciej ;d

6789550154.png

Opublikowano

ile ramu mam miec? jaka karta graficzna dla najnizszej grafiki? moj zasilacz to 250 w

i widzialem ze na tym cpu poszlo kompus gral w kampanie i nagrywal

Opublikowano

Więc też zasilacz do wymiany. Ramu najlepiej jeszcze drugie 2GB a grafika nie wiem zależy od twojego budżetu i podaj jeszcze model płyty głównej.

6789550154.png

Opublikowano

To co podałeś nie wiele mówi, ale pewnie jest to jakiś z czarnej listy więc najlepiej najpierw wymienić zasilacz, a później brać się za modernizację, ale sprawdź dokładnie co pisze na zasilaczu. RAM do Bf to byś musiał dokupić jeszcze z 2GB, a karta graficzna do jakiś Radeon HD 4850.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ale czy z czarnej czy nie z czarnej ten zasilacz i tak 250W to za mało na modernizacje.

6789550154.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...