Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Shader Editor

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja np mam na max datalach,suwaki przesuwalem tylko te 8 pierwszych,system win 7 x32 i dlatego może to nie dziala nwm jest jakis sposob na to?

@edit

Zmieniłem system Win7 home premium z x32 na x64 i dalej ten sam problem suwaki wracaja na miejsce 0 i nic sie nie dzieje.

nfsw_VESPER518.png

Opublikowano

Ja np mam na max datalach,suwaki przesuwalem tylko te 8 pierwszych,system win 7 x32 i dlatego może to nie dziala nwm jest jakis sposob na to?

@edit

Zmieniłem system Win7 home premium z x32 na x64 i dalej ten sam problem suwaki wracaja na miejsce 0 i nic sie nie dzieje.

W jakiej zakładce przesuwasz te suwaki?

Zrób tak:

Po prawe stronie okienka hacka naciśnij na "by peter711" i naciśnij LOAD.

Przejdź do okienka z grą i gotowe.

Opublikowano

Stworzyłem folder by peter711,suwaki poprzesuwalem kilka pierwszych i nacisnąłem load i suwaki wrociły na miejsce 0 a w grze nic sie nie dzieje,mam na max detalach wszystko,nwm czemu nie dziala mi.

nfsw_VESPER518.png

Opublikowano

A może spróbuj uruchomić jako administrator a później naciśnij po prawej stronie "by peter711" i naciśnij LOAD. A jak to nie działa to pobaw się zgodnością w właściwościach, a jak to też nie zadziała to może najpierw uruchom shader editor a później nfs. U mnie akurat trzeba było uruchomić jako administrator i włączyć najpierw shadera. Działa na win 8 x64 jak by coś, szkoda tylko że jak wchodzę do garażu to crashuje mi gra ;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba jest już jakiś detected, odpaliłem shader'a gram 5 minut a tu nagle bum! nfsw przestał działać... Czy tylko ja mam z tym problem? :C Kiedyś a raczej około trzech miesięcy temu, nie wywalało mnie z gry.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dałbyś save z tymi ustawieniami?? Bo tante linki dawno wygasły :(

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym odświeżyć temat, czy ktoś bawił się w ustawieniach i mógłby podać konfigurację, aby nitro nie było aż tak przesadnie żółte i drogi nie wydawały się aż tak "poklejone"? :)

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...