Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasiora!

Arivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem jak zarabiać około 1000zł miesięcznie nawet więcej przez internet nie mając nic na koncie? Bo sposób na yt (ppa) raczej w tych czasach się nie sprawdza. Jak coś pisać na pw. W końcu chciałbym zarabiać na własne utrzymanie.

Opublikowano

Po pierwsze nikt ci nie da pieniędzy za nic.

Można zarabiać za klikanie w reklamy ale 10-15 groszy dziennie raczej cie nie zainteresuje.

Ostatnio zdobyłem pendrive w serwisie z nagrodami w miesiąc. 1-2 minuty dziennie.

Ale takie rzeczy nie dają konkretnego zysku jeśli sam nie robisz nic konkretnego.

Napisz co lubisz robić bo tak można sobie wymyślać.

Jeżeli PPA ci nie odpowiada to możesz zarabiać w podobny sposób.

Mniejsza kwota za pobranie ale za to pliki będzie mógł pobrać każdy bez ankiet i innych takich.

Nie pamiętam nazwy ale stawki kilka dolarów za 1000 pobrań.

Nadal się z tego nie utrzymasz chyba, że masz co wrzucać i ludzi którzy będą to pobierać.

Posiadając własną strone można zarabiać na reklamach ale musisz opłacić hosting i mieć coś na tyle ciekawego aby ludzie na to wchodzili.

Jeżeli nie potrafisz sam wymyśić to najprawdopodobniej sam nic nie zrobisz. To, że przez internet nie znaczy, że łatwo. Sprecyzuj bardziej pytanie to można ewentualnie o czymś pomyśleć.

Opublikowano

To znaczy o wszystkim co napisałeś to wiem.ppa mi odpowiada tyko że mało kto płaci za pobieranie takich plików. Szukam czegoś na czym mogę dosyć sporo zarobić. Słyszałem coś o pisaniu poradników.

Opublikowano

Nie mogę! Szukam sposobów przez internet. Kasę mam zamiar wydać na utrzymanie i pomoc w nauce. Nie każdy żywcem ściąga z nielegalnych źródeł.

Opublikowano

w naszym kraju to mozesz zarobic na chleb z maslem,

ps, jak w ogole mozna nazwac tej kraj naszym

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Jprdl patrzę na tematy to niby można zarabiać dużo przez internet a teraz założyłem temat to nikt pomocy nie udzieli. A administracja nie reaguje na posty nic nie wnoszącd do tematu.

Opublikowano

Słyszałem coś o pisaniu poradników.

Na blogu, własnej stronie z reklam? Ewentualnie youtube bo na reklamach video najwięcej się zarabia.

Jprdl patrzę na tematy to niby można zarabiać dużo przez internet a teraz założyłem temat to nikt pomocy nie udzieli.

Bo osoby piszące te tematy mają pewne korzyści za zwerowanie nowego użytkownika (np. 5% jego zarobków)

Zdefiniuj co konkretnego chcesz robić i co potrafisz bo tak to można zgadywać miesiącami nie znając twojej sytuacji.

Gdyby to było takie proste to by wszyscy zarabiali miliony ale nagle ciach inflacja i wszyscy nic nie mają.

Zarobki internetowe są bardziej płynne. Zaczynasz od zera a zarobki rosną coraz szybciej. (W zależności od tego co robisz) Jednak odrazu nie będziesz wyciągać wysokich wypłat. Nie masz pewności, że coś się za miesiąc się nie spieprzy i nie będziesz musiał zaczynać od nowa. Albo zniszczysz swój wizerunek i ludzie w raz z gotówką odejdą.

Opublikowano

Gość, nie mający o niczym pojęcia, chce zarabiać bez żadnej roboty 1000 zł.. Fajnie, ale bez samodzielności i kreatywności nie uda Ci się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...