Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasiora!

Arivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem jak zarabiać około 1000zł miesięcznie nawet więcej przez internet nie mając nic na koncie? Bo sposób na yt (ppa) raczej w tych czasach się nie sprawdza. Jak coś pisać na pw. W końcu chciałbym zarabiać na własne utrzymanie.

Opublikowano

W tym rzecz że chce na przyszłość zarobić na utrzymanie. A skoro na internecie też można legalnie zarobić to się opłaca.

Uspokoj słowa. Deklu

Opublikowano

Idź do pracy jebany nierobie.

No, no ładnie jak na moderatora. Chyba trzeba dać info komuś wyżej jak sobie pozwalasz pisać pełniąc taką funkcję.

Moderator powinien dawać przykład.

@topic.

Ogólnie to na yt da się zarobić tylko musisz mieć patent. Gdybyś wrzucał codziennie jakieś filmiki z failami itd to mógłbyś zarobić pewnie z 100euro na miesiąc. Dodatkowo możesz próbować ze skracaczami linków, zawsze kilkanaście $ na miesiąc wpadnie.

Co do tych 1000zł to jest to naprawdę trudne żeby tyle zarobić przez internet. Możesz stawiać boty w różnych grach typu metin, też jest to jakiś sposób na zarobek.

HBV27j.png

Opublikowano

Też się dołączam do pytania. Chcę jakość zarobić mam 16 lat. Nie ma u mnie śniegu, a na złom trzeba mieć dowód ale mam dobry patent bo niedaleko mnie leżą rury 1 około 20 kg, a jest ich od chuja :/ Macie coś fajnego czy do OHP iść ? Ile się tam zarabia i czy warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...