Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasowanie Itemów - Wersja uproszczona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym usuwaniem wszystkich itemów nie zadziała :)

I nie rozumiem po chuj uzywacie stalych locale? Nie lepiej poprostu wpisac Tak, Nie?

Bo tak lubię i mi się tak podoba. Wolę powoływać się na locale, bo tak wygodniej. K?

95495145614730418249.png

Opublikowano

I nie rozumiem po chuj uzywacie stalych locale? Nie lepiej poprostu wpisac Tak, Nie?

Pliki nauczyły nas tego, aby pisać Tak, Nie, bo nie wszystko było od razu przetłumaczone(napisałem od razu). Moim zdaniem lepiej jest używać stałej locale, niż wszystko upychać na siłę do questa. To tak jakbyś wszystko z locale brał do questów, przykładowo z DT zabierasz koordynaty, lol. Dlaczego nie zadziała usuwanie wszystkich przedmiotów?

umarł

Opublikowano

Pliki nauczyły nas tego, aby pisać Tak, Nie, bo nie wszystko było od razu przetłumaczone(napisałem od razu). Moim zdaniem lepiej jest używać stałej locale, niż wszystko upychać na siłę do questa. To tak jakbyś wszystko z locale brał do questów, przykładowo z DT zabierasz koordynaty, lol. Dlaczego nie zadziała usuwanie wszystkich przedmiotów?

Funkcja pc.remove_item odnosi sie do do postaci (pc) czyli usunie 1 item z brzegu (np mamy 2 stoki po 30 itemow, dasz pc.remove_item i usunie ten 1, a chcesz zeby usuwalo 2).

Opublikowano

Funkcja pc.remove_item odnosi sie do do postaci (pc) czyli usunie 1 item z brzegu (np mamy 2 stoki po 30 itemow, dasz pc.remove_item i usunie ten 1, a chcesz zeby usuwalo 2).

Ja o tym wiem... Po prostu usunie, nic nie będzie źle - jedynie co to tylko można się zdziwić gdy nie zniknie nam z tego miejsca, z którego przeciągaliśmy.

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...