Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partnerstwo YouTube

BaSia

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Masz aż tyle propozycji partnerstwa że nie wiesz na co się zdecydować czy jak ?

Jak nie chcesz dostawać bejcu to odmów, proste ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A jak się nazywasz na yt ? Chciałbym zobaczyć filmiki twoje :P a co do partnerstwa to nie wiem bo sie na tym nie znam :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

To także Twoja wola, nie będziemy za Ciebie decydować czy masz odmówić czy nie. Ale powiem tak jeżeli nie masz zbyt dużo czasu to lepiej w to nie wchodź, bo to i tak Ci żadnych korzyści nie da, jak będzie tak stało bez czynnie .

@Down

Więcej o partnerstwie z YouTubem masz na :

http://www.youtube.com/yt/partners/pl/

Ale z tego co wiem to YT ma partnerstwo z AdSense .
Cyt innego zioma który napisał coś na ten temat :

sam na tym "zarabiałem" po tygodniu mialem jakos 2 $ na koncie, co jakis czas zagladalem tam bo wiedzialem ze i tak nie dorobie sie na tym kroci po miesiacu przyszlo do mnie ze zlamalem warunki umowy itd i mi zablokowali acc Adsense - nie wiedzialem o co chodzi i nie chcialo mi sie tym interesowac. 

Ale z tego co pamiętam to zarabia się na takiej bazie, że ile wejść w filmik itd. ale nie jestem pewny.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

ale jeśli będę dodawał filmy i generalnie dbał o kanał to jaki jest dochód od jednego kliknięcia w reklamę(jeśli oczywiście na takiej zasadzie to działa)?

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Ja tam partnerstwa nigdy nie miałem na yt, miałem po prostu włączone reklamy i powiązałem yt z adsense.
Nie wiem czy jest w ogóle sens brać partnerstwo jak normalnie można zarabiać kasę bez tego :)
Przykład z mojego adsense:

asdzkz.jpg

Średnio dostaje się ok 25 euro za 50k wyświetleń.

Niestety ale dostałem bana za jakiś tam "spam" i to będzie moja ostatnia płatność :(

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...