Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY Woj Mental pod expa

Vernon7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. wlasnie dostalem bana na solarze na 55 woju z eq+9 i 40kk na wszystkich kontach xD

robie teraz na szybkosci mentala i chcialbym zapytac o rade jak najlepiej rozdawac staty zeby jak najszybciej expic? 3 wit 0 sila to za dlugo potwory bd lal ale za to poexpie na lepszych a moze 2:1 ? powiedzcie jak najlepiej. postac wylacznie do szybkiego expa

Opublikowano

Jeżeli mentala to bardziej bym preferował siła 2:1 wit, będziesz bił od zera czy jakieś eq podstawowe dostaniesz?

Bo jeżeli od zera to staty na odwrót.

Opublikowano

Ja szedłem 1:1 na starcie, potem tak od 30 wszystko w siłę(oczywiście po wymaksowaniu siły dałem w wit). Silne>Duchowe>Tąpka>Walnięcie

63 lvl w 11 dni, expiąc po 3h dziennie i zupełnie od zera zbierając eq.

Opublikowano

eq bede mial jakies od kumpli i podexpie sie do rana mysle okolo do 40 lvla narazie daje w wit do 50pkt potem troche w sile dam. chce miec takie staty zebym mogl od 40 spokojnie brac calego spota na pustyni z silnym cialem a jak nie to bocik na noc i caly dzien na mocniejszych dzikusach i zawsze wleci z 4-5lvli przez tyle godzin a od 42 smocza+9 czeka wiec tak na 35lvlu ile pkt w wit powinienem miec a ile w sile zeby lajtowo expic?

Opublikowano

Jeśli chcesz wszystko expić to możesz nawet dawać wszystko w siłe (o ile masz w miarę dobre eq z PŻ i def) ;)
jesli słabe eq to 2:1 siła:wit

Opublikowano

no eq to takie +6/7 jak narazie i rib+8 sr 15% czeka :) juz 28lvl prawie wiec mysle wbic 40 do rana albo przynajmniej 37/8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...