Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem z internetem

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 13.03.2013 roku o godzinie 20:45 wyrzuciło mi internet z konsoli. No nic, następnego dnia jakoś w tych godzinach również to się stało (na początku nie zwróciłem na to uwagi) ale potem tak sobie pomyślałem, że może znów o tej samej godzinie, więc wczoraj przyczaiłem się i faktycznie o godzinie 20:45 wyrzuciło mi internet z konsoli. Co dziwne, potem jakoś też mi wyrzuciło (kilka godzin po tym) ale nie wiem dokładnie o której bo konsole zostawiłem włączoną i wróciłem za 3h. Wygląda to tak, jakby się sam wyłączał o danej godzinie ..

Powiem jeszcze, że ogólnie bardzo dużo czasu spędam przed grami, i rodzicom nie podoba się to. Kiedyś tata wezwał informatyka, ale coś źle zrobił i na komputerze w ogóle nie miałem internetu a na konsoli był ale po prostu miałem lagi. Potem wszystko naprawili bo mniej czasu spędzałem przed grami, ale nie wiem czemu teraz znów mam lagi jak gram na konsoli (głównie BF3) ale w Black Ops 2 też widać. Nie wiem jak z innymi bo na razie w te gram. Reset routera nie pomaga. PS3 przez WiFi.

Pytanie o co z tym chodzi? Da się jakoś spowolnić internet na PS3 oraz ustawić automatyczne wyłączanie internetu?

Opublikowano

Na konsoli nie ma opcji żeby spowolnić internet a tym bardziej żeby go wyłączyć o danej godzinie

Albo to ISP coś robi w tych godzinach albo to Twoi rodzice Ci wyłączają internet, innej opcji nie widzę skoro to się dzieje o tej samej godzinie

819531478353821175209.gif

Opublikowano

masz ps+ jest tam opcja automatycznej aktualizacji w danej godzinie może to jakoś koliduje sam nie wiem jak ale warto sprawdzić

Opublikowano

masz ps+ jest tam opcja automatycznej aktualizacji w danej godzinie może to jakoś koliduje sam nie wiem jak ale warto sprawdzić

to ma inne zastosowanie

o danej godzinie włącza konsolę w celu sprawdzenia czy jest dostępna nowa aktualizacja oraz automatycznie wysyła save'y do chmury

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...