Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejo, mam problem taki że mam mało fps jak na mój komputer. A więc mam komputer z kartą graf. gtx 650, procek x6 3,5Ghz ,8 gb ram a mi fps latają miedzy 250 a 333. Pewnie zapytacie do czego mi to potrzebne? Otóż do deathruna jak spadają mi fps to wolniej lecę z bh. Używam komend takich: developer 1, fps_max 333, fps_modem 333 oraz hud_draw 0. Może na nie których mapach z hud_draw 0 bede miał ciągle 333fps ale i tak czasem spadają. Raz miałem tak że na jednej mapie miał oko 500-700fps a teraz tak mało mam.. Ja chce aby ciągle było 333fps. Mam kolegę która ma kompa takiego jak ja może mam troszkę lepszego i mu cięgle stoją fps 333 a używa tych samych komend co ja. Co poradzicie?

Pozdrawiam.:P

P.S: Mam włączone: Cs'a, przeglądarkę, gg oraz skype a zużycie procka jest aby oko 07% a ram 26%. Trochę nie za mało jak na tyle włączonych aplikacji?

Opublikowano

Jak Ty czytasz przecież napisał Ci że uzywał, ja tez się dołączam do tematu mam swoj team świeżo założony i mam problem taki sam też skacze

Opublikowano

Przeskanuj też system Malwarebytes Anti-Malware mam ten sam problem trochę mi pomógł ten skaner, dziś usunąłem trojana co nie co lepiej chociaż nie jest to co trzeba, ja mam złom kompa i mam trochę mniej fps od tego kolegi Twojego, to Ty powinieneś nie mieć 300 tylko 600

Opublikowano

Skanowałem kompa Avastem i nic nie wykryło, dokładnym skanowaniem systemu. Jakieś inne propozycje?

Opublikowano

Avast nie jest do skanowania to po 1, na 10 wirusow Ci wykryje 1 albo wcale on tylko chroni, bo to jest anty wirus a Ty musisz skanować programem przeznaczonym do skanowania a nie do ochrony systemu...

edit: no chyba że taki antywirus jak kaspersky albo avg to mozna skanowac........

Opublikowano

Dzięki, przeskanowałem kompa tym programem i znalazł 2 wirusy, usunąłem je i odrazu więcej FPS:) Dzięki, łap like !

Opublikowano

No widzisz, dobrze jest tez czasem użyć innych metod, przynajmniej skuteczne są co niektóre :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wznawiam problem. Mam ten sam problem, mało fps tym razem latają mi od 150-250 czasami 333. Ja chciałbym żeby ciągle stały na 333 a nie tak sobie latały. Komputer ten sam. Nic się nie przegrzewa, skanowałem komputer i nic. Mam orginalnego Avast'a ale nie nim skanowałem komputer. Proszę podawać jakieś propozycje. Za każdą pomoc daje + ! Kolega ma spokojnie 600fps i ma trochę gorszy komputer i mała ilośc fps'ów;/ Mam x2 wirusy, jeden z Tiveri, drugi z Xenoxa ale mi powiadają, że te wirusy są nie groźne. Że chyba one zamulają mi tak te fps'y?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z ludzmi, mało(oko11/10max. często jest ich 6.) Więc nie aż tak tragicznie. Ale w tym problem że kiedyś miałem 600-700fps przy 11 graczach spokojnie.

Opublikowano

ściągnij DRCFG by zajec, bez problemu znajdziesz w google a dużo robi z naszym CSem

@po za tym na da się na tylu fps spokojnie grać, ja grałem chyba na 200 a i tak robiłem rekordy map

Opublikowano

Może na serwer powgrywali jakieś pluginy wpływające na ilość fps? Wejdź na new game i powiedz ile tam masz fps'ów (bez ludzi i na małej mapie, powiedzmy dd2)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Może na serwer powgrywali jakieś pluginy wpływające na ilość fps? Wejdź na new game i powiedz ile tam masz fps'ów (bez ludzi i na małej mapie, powiedzmy dd2)

No na tej mapie bez ludzi mam 600-800fps. Ale to jest Dd2 a nie deathrun. Na innych serwerach deathrun także mam taką małą ilość FPS.

ściągnij DRCFG by zajec, bez problemu znajdziesz w google a dużo robi z naszym CSem

@po za tym na da się na tylu fps spokojnie grać, ja grałem chyba na 200 a i tak robiłem rekordy map

Nie będę ściągał jakiś programów.. A przy 200 fpsach ile wyciągniesz max? 2k? Mi chodzi o szybkość mph, rywalizuję z moim kolegą kto będzie lepszy i wgl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...