Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić najpierw?

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup M40/M43 i szybko odblokowuj T92, bo jak podniosą T92 na Xtier a M40/43 zostawią na 7 to będziesz w czarnej dupie :)

Po za tym lepiej kupić T92 za 3,5mln a nie za 6,1mln.

76561198001815076.png
Opublikowano

Artylerie.

Pershingiem mi się grało super :) W ogóle lubię tą linię ale arta będzie lepszym wyborem.

Opublikowano

Pershing to tragedia - słabe działko, mała mobilność i dość przemijalny pancerz.... Imo bierz M

HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!

Bierz M40/M43 i szybko wytopuj i exp na T92.

ILE TY KURWA BITEW NA PERSHINGU GRAŁEŚ?! 0? -10? Mam na nim 350 bitew, czołg bardzo mobilny, świetne działo, super pancerz jak na Meda. Z jazdy raczej się nie celuje w weakspoty, ale to wraz z Pattonami stanowi wyjątek. Pershing moim zdaniem to najlepszy Med na tierze. Świetny następca. M40/M43 natomiast to arta. W sumie zależy od twojego stylu gry. Wolisz arty: M40/M43. Wolisz świetne czołgi średnie: Pershing.

Opublikowano

M12 gra się świetnie ,ale i T20 jest super, wiec postanowiłem że wezme najpierw arte skoro tyle dobrego o niej piszecie. Wie ktos jak u niej z zarobkami w prównaniu z m12?

Opublikowano

M12 gra się świetnie ,ale i T20 jest super, wiec postanowiłem że wezme najpierw arte skoro tyle dobrego o niej piszecie. Wie ktos jak u niej z zarobkami w prównaniu z m12?

Nie wiem jakie są zarobki na tej arcie, ale kupując ją teraz i badając T92, zaoszczędzisz dość sporo gotówki i czasu.

76561198001815076.png
Opublikowano

HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

ILE TY KURWA BITEW NA PERSHINGU GRAŁEŚ?! 0? -10? Mam na nim 350 bitew, czołg bardzo mobilny, świetne działo, super pancerz jak na Meda.

Bitew na pershingu mam 200+ ...

Mobilny? w porównaniu do KV oczywiście że tak...

Świetne działo? jak na meda-niezłe...

Pancerz ? francuzem nie jest ale to też nie cuda...

Opublikowano

Wg mnie jest to trudny wybór ale wydaje mi sie ze pershing jest lepszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...