Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd z Schwitchbot v3 by Padmak na Moltenie(błąd 126)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam taki problem mianowicie,pobrałem ładnie sobie Schwitchbot v3 by Padmak gram na (MoltenMt2). Wszystko robie jak na filmie aż do momentu...
-włączam inicjator/daje switchbotv3.dll i wyskakuje mi ten właściwy komunikat,zaraz następny później nic....zero logowanie czy rejstracji i po chwili błąd 126
-druga sytuacja gdy odpalam Switchbotv3 jako admin itp. włączam mt2/wbijam na hacka/klikam to pierwsze na środku Zur coś tam..na metina..wyskakuje jeden komunika (tak/nie) daje tak później wykrywa mi nazwę metina a następnie mam komunikat error o treści

"Ein Fehler ist beim Laden Von core,bitte überprüfe deinen Virennscanner und andere Programme, die reinpfuschen könnten. Fehler 126"

w tłumaczeniu; Błąd podczas ładowania z rdzenia, proszę sprawdzić skanery wirusów i innych programów, które mogą być jedynie błędem. błąd 126 trochę łopatlogoicznie tłumaczony przez google tłumacz.

Dodam że próbowałem odpalać go z wyłączonym antyvirem.

Może wy macie jakieś pomysły,bo ja zielony jestem;/

Opublikowano

server to MoltenMt2. System mam win 7.

Bez antyvira właśnie próbuje i nic...

Odpala wszystko ładnie. Wszystko się psuje po momencie oczekiwania wyskoczenia z językiem czy regulaminem. Teraz w ogóle bez żadnego błędu,tylko echo. Nic się nie dzieje przez chcwile słychać że PC kręci coś,ale po chwili passuje.

Opublikowano

Teraz pytanie.

Głównie chodzi mi o BS,która nie przeskakuje bonów tzn. widzę komunikat"udało się" patrze,a nic nie ma...
Druga sprawa żeby robił x5 itemów jednocześnie;)

Ten działa idealnie,jedyna wada z tego co widzę że robi 1sztukę...i nie wiem czy nie przeskakuje,w razie w jak optymalna prędkość ;)

Ale + dla Ciebie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...