Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Xb vs Poseidon

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo mam kupić

Poseidona czy Xbalanque ???

Mnie siępodoba Xb bo z buildem i załączonym 1skillem niezłe hity wali.

Poseidon i ten jego kraken ;) i ten wirek też fajny i przyjemnie sie gra

Kogo polecicie mi ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Wszystko zależy od updobań.... Rozpisze się bardziej o Poseidon'nie, bo ostatnio gram jedynie nim

xBala jest fizykiem więc bije z hit'ów ogromny dmg (jeszcze bardziej zwiększa jego dmg skill nr 1)

Natomiast Poseidon to postać trochę dziwna....

Najlepiej gra się nim na lift'cie, right'cie Jgdyż na mid'dzie jest on podony do zeus'a ... bardzo słaby

Skill nr 1 Idealny do odepchnięcia przeciwnika zadazem zadając mu ogromny dmg

Skill nr 2 idealny do ucieczki i pogoni gdyż zwiększa nasz spd mov.... a hit'y zachowują się podobnie do true dmg.....

Skill nr 3 wir .... najbardziej wnerwiający skill uniemożliwiający ucieczke skokiem itp......

ult Działa na dziwnej zasadzie, 2 strefy dmg...... lecz to to idealna to wykończenia ludzi na FG,

gold fury gdyż połączenie wiru i krakena uniemożliwia ucieknięcie.....

Wczoraj grałam 7 match'ow z czego w czterech zgarnełam Quadre lub Pente (zawsze obok FG lub gold fury )gdyż combo wir + kraken + skill nr 1 przy odpowienim buildzi'e ubije prawie każdego....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Nie zgadzam się z tym poseidon jest bardzo dobry na mida (daje mu rade tylko he bo)

Każda postać może być bardzo dobra na mid'a nawet ares.... lecz są postacie, które lepiej sprawdzają sie na midzie... Ao ma tornado, Ra solar blast czy jak mu tam, hel leczenie, + AoE bardzo silne.....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Chyba najpierw kupię Xb a póżniej poseidona lecz poczekam też na inne wypowiedzi ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej jest wziąć Posejdona (Powody UP). I posjedon jest bardzo dobry na mida. Mam też Xbalanoque i gram tym na midzie pod Physical jednak stwierdzam iż bardziej do gustu przypadłby ci Posejdon bo jest jak dla mnie zajebisty i tyle.

pr02.jpg
Opublikowano

Osobiście mam Poseidona, więc trochę się wypowiem. Bardzo dobry bóg na mida, jego skille są bardzo przydatne na miniony jak i również graczy. No i oczywiście ulti. Nie zdaje tak wielkiego damage, lecz w tf jeżeli mają low hp łatwo zgarnąć double-triple killa. Powiem jeszcze, że bardzo przyjemnie się nim gankuje. Są gry, gdzie jestem w stanie zrobić 5-6 double killi gankując. Ciężko porównać physicala do magicala, zależy co wolisz ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...