Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ja się na tym nie znam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam pytanie.Ponieważ od jakiegoś czasu mam Lagi na serwerze/Samp czyli od dzisiaj nie wiem dlaczego i sprawdziłem sobie dziś na speedtest.net jakiego mam szybkiego neta i :

2577698450.png

I to jest dobry? średni czy w miarę ?.Bardzo was proszę o pomoc bo ja się na tym nie znam.A Internet mam 7 MB.

nekst.png

Opublikowano

Net wygląda w porządku, chyba pingi dość wysokie powodują taki obrót sprawy. Być może wina stoi też po stronie serwera (serwer może być słaby).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Net wygląda w porządku, chyba pingi dość wysokie powodują taki obrót sprawy. Być może wina stoi też po stronie serwera (serwer może być słaby).

Wczoraj np na serwerze samp miałem 30-40 Ping a dziś gdy wbiłem miałem 200-300 max 450 Pingów i duże lagi.Nie wiem dlaczego

nekst.png

Opublikowano

Może korzystałeś z innych programów wykorzystujących sieć (ściągałeś coś, oglądałeś na YT, używałeś skype, gg albo coś takiego)? A może na tym serwerze w tym czasie było więcej ludzi? Nie wiem do końca :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Może korzystałeś z innych programów wykorzystujących sieć (ściągałeś coś, oglądałeś na YT, używałeś skype, gg albo coś takiego)? A może na tym serwerze w tym czasie było więcej ludzi? Nie wiem do końca :).

Ja mam zawsze włączone tylko GG no i albo Youtube albo RMF MAXX a na serwerze było 60 ludzi i takie lagi miałem

nekst.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...