Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[300Slotów][Parkour][Zapraszam][Już na 1.5]

Forceta5

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? serwer ?

• Tak
      18
    • Nie
      5
    • Tak sobie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MC4U Serwerownia Minecraft

== Parkour ==

IP: parkour.mc4u.pl:25565.pl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najlepszy serwer PARKOUR w Polsce !

Już na wersję 1.5!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje:

Premium : Nie
TYP: Parkour
Sloty: 200

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znajdziesz u nas:

To serwer parkour + wbijanie exp masz wiekszy exp

tym lepszy mapy parkour!

Automatyczne Eventy Parkour co 1h!

Mamy najwięcej mapek parkour w Polsce!
Jesteśmy jednym z najbardziej grywalnych serwerów !
Mamy bardzo zaawansowany plugin do obsługi rozgrywki!
System RANG i ZBROI!

[Aktualizacja]

Dodano na serwer Rnagi Gracz+

Lepsze parkour i wiecej exp!

Serwer wystartował!

Opublikowano

Serwer świetny. ;)

Chyba najlepszy serwer Parkour na jakim grałem.

Mapek bardzo dużo, wszystko ładnie dopracowane, pluginy świetne.

Polecam gorąco.

5465845486.png

Opublikowano

Piterka. Nie lubię jego serwerów.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Cześć i czołem, drodzy internauci. Właśnie powróciłem od boju wielkiego dziejącego się na maszynie serwerowej. Na szczęście nie na tarczy, a z tarczą! Jestem dzięki temu w pełni sił, oraz gotowy do napisania bardzo króciutkiej recenzji serwera podanego w pierwszej wypowiedzi przelanej na tekst.

Zacznijmy więc od reklamy. Tyłeczka nie urywa, niestety. Jednakże czasami bywa tak, iż jest ona słaba, a zabawa na serwerze wyśmienita, jak i on sam. Drogi czytelniku, przeżyłeś kiedyś coś takiego? Ja i owszem. Po chwili zamyśliłem się. A co będzie, jeżeli on będzie taki sam, jak reklama? - myślałem sobie - Muszę to osobiście sprawdzić! - stwierdziłem. Dynamicznie oraz zdecydowanie, niemal natychmiastowo włączyłem grę przy pomocy mego sprzętu, a maszyna serwerowa się odpaliła. Moim oczom ukazała się głowa postaci innego gracza od środka. Ktoś najwidoczniej stoi tu, gdzie ja. Za grosz prywatności! - zażartowałem sobie. Nie widziałem żadnej informacji o możliwej rejestracji. Moim oczom widniało tylko i wyłącznie powitanie na czacie ogólnym przez konsole. Jak miło, oficjalne powitanie! Już czułem się wyjątkowo. Do rzeczy. Po chwili konsternacji rozpocząłem tryb wpisywania komendy rejestracyjnej, która istnieje na większości serwerach. Chodzi mi tutaj o "register". Udało się, sukces! Hasło założone, poruszać się mogę. To w lewo, to w prawo, to w przód, to do tyłu. Wszystko działa.

Na serwerze istnieje skrypt stopni. Jako początkujący gracz, posiadałem piękną rangę. Zgadnę. Nowy? Newbie? Początkujący? - zapewne zapytasz, mój drogi czytelniku. Nic bardziej mylnego! Byłem, a raczej jestem biorąc po uwagę mój aktualny poziom serwerowy(numerek cztery), "noobem". Widocznie nasze ukochane, szanowne Grono Administracyjne nie posiada pojęcia, iż noob jest to slangowe określenie internautę w pełni negatywnego, zachowującego się w sposób niewłaściwy. Tak więc każdy początkujący gracz jest wyrzutkiem, a wręcz przestępcą nie akceptowanym przez nikogo. Jestem ścierwem, tak jak wszyscy inni, którzy są nowi na serwerze. Nadaję się tylko i wyłącznie do mycia butów swojego Pana, którym jest Administrator, bądź inny despotyczny Lord Dowódca. Gdy zauważyłem swój obecny stopień, z wrażenia dostąpiłem eksterioryzacji, oraz w chwili obecnej piszę to w świecie astralnym.

Postanowiłem obecnym użytkownikom owego serwera którego poddaje króciutkiej recenzji zadać pytanie. Mianowicie, czy pieniądze ze stopni VIPowskich są przesyłane na konto maszyny serwerowej, czyż może idą one na własne przyjemności, między innymi pyszne kurczaki z firmy KFC, bądź paliwo do samochodu? W grze owe zdanie pytające przeze mnie podane nie zmieściło się w dopuszczalnej, jednej linijce. Korzystając ze swych umiejętności, postanowiłem to kontynuować. Wyglądało to tak, jak przykład poniżej:

Wypowiedź pisemna numer 1: Drodzy internauci, mam pytanie. Skoro Grono Administracyjne nie raczy pojawić się nie serwerze, to zadam je na czacie ogólnym. Czyż pieniądze z funkcji VIPa idą[...]

Wypowiedź konsolowa numer 1: SPAM OSTRZEŻENIE 1/4

Wypowiedź pisemna numer 2: [...]

Wypowiedź konsolowa numer 2: SPAM OSTRZEŻENIE 2/4

Wypowiedź pisemna numer 3: [...]

Wypowiedź konsolowa numer 3: SPAM OSTRZEŻENIE 3/4

Wypowiedź pisemna numer 4: [...]

Wypowiedź konsolowa numer 4: SPAM OSTRZEŻENIE 4/4 WYCISZENIE 10 MINUT

Żaden z moich postów nie dotarł, prócz pierwszego. Wniosek - nie ma innej możliwości, tylko trzeba napisać coś raz na kilka minut, pisanie w innym obrębie czasu nie jest dopuszczalne.

Kolejną sprawę którą chciałbym poruszyć, są straszliwe ściny. Osobiście nie sądzę, iż jest to wina moja. Nie będę pisał w tej sprawie za dużo. Wiedz, drogi czytelniku, tylko jedno - wielkie ściny są tutaj codziennością, a... *serwer się zawiesił, nie można pisać dalej*.

Czytając fenomenalną reklamę zapewne niektórzy z nas zaczęli się zastanawiać, czyż to jest na pewno "najlepszy serwer" w naszym narodzie? Zrobiłem tak przynajmniej ja. Osobiście uważam, iż nie jest to "super bajerancki serwer", że się tak raczę wyrazić. Wręcz przeciwnie, posiada dużo niedociągnięć, a na porządną grę nie można w pełni liczyć. Przejdźmy więc do podsumowania w postaci plusów oraz minusów:

+ Sporawa ilość graczy.

+ Ciekawy tryb gry.

+ Forum z polską domeną.

+ Serwer tutaj przedstawiony przynależy do sieci serwerowej, gdzie jest postawiona spora ilość maszyn serwerowych.

- Co chwila ściny - nie licz na porządną grę.

- Napięta oraz agresywna atmosfera, każdy obraża każdego w sposób wulgarny.

- Chcesz do kogoś napisać? Kilka słów na kilka minut - bez wyjątków.

- Brak informacji o rejestracji, jak i logowaniu.

- Na samym początku każdy posiada miano ścierwa znienawidzonego przez całą internetową społeczność.

- Beznadziejna reklama.

- Jesteś przy końcu trudnej mapy, którą przechodzisz już w kwadrans? Na pewno będzie cofka, która zaprowadzi Ciebie na sam jej początek.

Zapraszam do osobistej oceny przez Was, drodzy czytelnicy.

Pisząc mą krótką recenzję nie miałem na celu obrażenia jakiejkolwiek osoby bądź opisywanej przeze mnie maszyny serwerowej. Jest to tylko i wyłącznie ma kurtuazyjna ocena serwera przedstawionego, a nie agresywny atak na niego.

Pozdrawiam, Howard.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...