Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bład podczas łączenia się z serwerem u innych użytkowników.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyżu mnei serwer działą normalnie , a jak dałem bratu serwa to mu pisze błąd podczas łączenia sięz serwerem .

U mnie w plikach mam IP z koncówką 100 a u niego normalne z hamachi , więc nie wiem w czym problem :/

Opublikowano

Jest w Hamachi?

Masz wlaczony PortMap i skonfigurowany pod twoje IP z koncowka .100?

Uzywa luncherav2 (glowa sury) ?

Zapora systemowa Off?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jest w Hamachi?

Masz wlaczony PortMap i skonfigurowany pod twoje IP z koncowka .100?

Uzywa luncherav2 (glowa sury) ?

Zapora systemowa Off?

Tak jest w hamachi , Mam włonczony Portmap skonfigurowany z koncówko 100 , Tak launcher jest z głową sury , zapora też off .

Opublikowano

root-->serverinfo.py dal IP z Hamachi twoje z koncowka normalna nie .100

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

hymmm... jeśli brat mieszka z tobą to niech spróbuje takie ip jak masz ty w luncherze :D ponieważ macie łącze lokalne ;p i hamachi wam nie potrzebne :)

24190981732848592412.png

"Chcesz wiedzieć, skąd mam te blizny? Mój ojciec był pijakiem i... łajzą. Któregoś dnia odbiło mu bardziej niż zwykle. Mama chwyciła kuchenny nóż, żeby się bronić. Nie spodobało mu się to. Ani trochę... Więc patrzyłem, jak wbijał w nią nóż, śmiejąc się jak zwykle... Odwrócił się do mnie i spytał: „Skąd ta powaga, synu?” Podszedł do mnie z nożem w ręku... „Skąd ta powaga?” Włożył mi nóż w usta. „Przyprawmy tej twarzy trochę uśmiechu”

Opublikowano

hymmm... jeśli brat mieszka z tobą to niech spróbuje takie ip jak masz ty w luncherze :D ponieważ macie łącze lokalne ;p i hamachi wam nie potrzebne :)

Znaczy brat sąsiad :) mamy taki sam internet taka sama prędkośc i nie zmienne IP więc takie samo IP mamy , ale w hamachi inne .

root-->serverinfo.py dal IP z Hamachi twoje z koncowka normalna nie .100

mam zmienic u siebie czy u niego ?

Opublikowano

u niego w root>>serverinfo.py dajesz końcówkę normalną, Ty nic u siebie nie zmieniasz..

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...