Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kubik

--Mariuszek--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aegisa 15 bo2 i 10lf4 no i stara FE. Chociaż zależy z czego chcesz bić, jak z białej to praktycznie każdym aegisem z odrobiną osłony dasz rade. Ale z x1 przydałby sie jeszcze seprom.

7yo9.png

Opublikowano

A czy ja dał bym rade: aegis, full irki 3 na 16 lev reszta 10 + apis, 9 lf4, osłonki są lf3 też, oczywiście kami(ale nie mam premi ale dobra tam xD), złotko w laserach najpier sab potem x2/x3

Opublikowano

A czy ja dał bym rade: aegis, full irki 3 na 16 lev reszta 10 + apis, 9 lf4, osłonki są lf3 też, oczywiście kami(ale nie mam premi ale dobra tam xD), złotko w laserach najpier sab potem x2/x3

spokojnie dasz rade :)

sigpic2025_1.gif

Opublikowano

Ja biłem spokojnie kubika z x1 ( z sepro lub bez ) z Aegis 8 irkow 10 lvl 15 oslon kamyk 3 i romb. Co wyrzutnia odlatywalem na odleglosc zeby bil mnie jeden prot i lajtowo idzie.

Opublikowano

Przy 12 LF4, Aegisie i 10 dronach ubijam kubika z x3 na złocie bez kamikadze i innych pierdół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...