Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Sury WP Solar

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1309911203-U105386.png

Global Polska

1309911231-U105386.png

26. Syriusz

1309911265-U105386.png

Sura WP 35lv 
LV Konia - 1
Czarowane Ostrze - G
Strach - ? 
Full INT 
Reszta WIT

1309911317-U105386.png

PLN

1309911346-U105386.png

Serwer Solar

1284282093-U138092.png
1309911376-U105386.png

Opublikowano

Bez żadnego ekwipunku konto jest warte nie więcej niż 50 zł (patrząc, że jest skill na G).

Opublikowano

50zł ? Na allegro dają już za nie 80zł. Po za tym przeliczając 150ku razy 1kk za czar wychodzi ci 150kk teraz sobie to policz po ile chodzi 1kk

Ps. Jeszcze do tego dolicz sobie czas za wbicie G to nie jest 1.2.3.4... tygodni, to są miesiące.

Opublikowano

Od kiedy Syriusz to s25 ? :)

Co do tematu, to ja bym dał z 80 zł jakby był bojowiec przynajmniej 11lvl i przywołanie konia przynajmniej na 5, jakieś języki czy coś. Bo taka postać to w sumie i tak wymaga sporego wkładu po kupnie, więc nikt za nią zbyt wiele nie da. Tyle co za skila na G

Opublikowano

na tym forum przekonałem sie, ze nie oplaca sie wystawiac wycen. Wycenili mi mojego surke na 250 zl ( wartosc eq 1kkk) kilka tygodni temu zeszla na allegro za 400 zl na licytacji. Nie dalem ceny minimalnej ale gdybym dal to pewnie bylobylepiej...

Sprzedaj za najwyzsza kwote jaka zaproponuja na allegro i bedzie git bo tak jak juz pisal na tym forum sa sami " znawcy"
'

PS. wartosc 120 zl - musialem napisac bo oczywiscie polecialy by %%

szefmarcin.png

Opublikowano

FeHnE:

50zł ? Na allegro dają już za nie 80zł. Po za tym przeliczając 150ku
razy 1kk za czar wychodzi ci 150kk teraz sobie to policz po ile chodzi
1kk 
Ps. Jeszcze do tego dolicz sobie czas za wbicie G to nie jest 1.2.3.4... tygodni, to są miesiące.

Jak juz tak wyliczasz dolicz do ceny czas stracony na rozwoj postaci (3-4 msc razy ok. 2000zl wynagrodzenia miesiecznego + maly bonus za unikatowy nick) 8,000 pln ?

Jestem ciekaw wyceny z takiego wzoru ~75lv 4xP rozwijanego np. 1 rok o.OxD /// Juz 157,5 zl pewnie liczy na jakies zarobki ta postacia - zeby sie tylko nie przeliczyl..

Opublikowano

Teraz sprzedaże kont na Globalnych serwerach nie są już tak opłacalne jak dawniej.

Jedynie na prawdę mocne sprzęty w Ekwipunku oraz Lv.

Sam poziom + skille nie jest taki ważny tym bardziej po tych aktualizacjach co teraz nam GF funduje.

Już bardziej opłacalne jest granie na takich serwerach jak Ravia,Balmora ew. Tiveria.

Opublikowano

Mi dokładnie chodziło o tą licytacje xxx ale widze że jest już 157zł. Co do konto po co mi konto na 60 lv ze skilami na m5 ? i jeszcze bez eq. A tu chociaż EQ tanie sobie zrobiłeś konto dobrze rozwinięte skill G itp

Opublikowano

Konto jest słabe, nie ma nic ciekawego tylko jeden skill na G. Nie możesz za wiele oczekiwać, lecz jeżeli tak bardzo zależy Ci na tej wycenie to według mnie około 70-100 złotych. Jeżeli dają Ci więcej na allegro to nie czekaj tylko sprzedawaj :) I tak decyzję podejmiesz sam więc powodzenia przy transakcji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...