Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe bronie

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sratatata, w każdej innej strzelance broń wyborowa zdejmuje na hita, dlatego ma tak mało ammo i jest wolna, inne bronie to zawsze się napieprza tak jak jest teraz.

Chcą sniperów w grze, a ich tak nerfią, że szkoda gadać.

Jak nie ogarniasz, to z m95 nic nie zrobisz, bo jest za wolna, za mało ammo i nie zdejmuje na hita.

Coś za coś, teraz to jest jeden wielki shit.

Dziękuję, dobranoc.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@UP

Grałeś Famasem, L85, AEKiem?

Jeśli nie, to się nie odzywaj.

Jeśli tak, to znaczy że napieprzasz serią 30 nabojów na raz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To, że nie masz lvl na kupno broni, to nie powinna cie ona obchodzić...

potem takie pierwsze lvl napieprzają ankiety i latają z początkową bronią...

Opublikowano

@UP

Grałeś Famasem, L85, AEKiem?

Jeśli nie, to się nie odzywaj.

Jeśli tak, to znaczy że napieprzasz serią 30 nabojów na raz.

Gra pewnie bronią początkową bez kolby...

Prawo do głosu powinni mieć gracze od 20 lvl...

To moje konto : http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2788846848

I co ? Grałem wszystkimi broniami dla szturma ze wszystkimi kolbami i bardzo ciężko się gra, jedynie te bronie dają radę : AEK, M16, FAMAS, L85A2 - pozostałe bronie to gnioty !

Opublikowano

Jedynie te i wymienił 4...

Dla snipera są tylko 2, z czego ta druga to i tak lekki shit, no ale nic lepszego nie ma.

Co do twojego odrzutu to z nemezisem famas nie ma prawie w cale, aek ma, ale do ogarnięcia jest l85 też nie ma, ale zabiera mu DMG, więc lepsza taktyczna.

Coś jeszcze?

Opublikowano

Jak szturmowiec zaraz po sniperze ma największy dmg,a jeśli weźmiemy pod uwagę l85 to dorównuje do sniperki,a o famasie nie wspominając.I jeszcze mówisz,że z medykiem nie ma się szans tylko czego nikt nie podkreśli,że medykiem trzeba bardziej sprawniej i umiejętniej strzelać z biodra,bo inaczej rozpruwa nie wiadomo gdzie ammunicja gdzie szturmowiec ma o wiele prościej i dmg większe gdyby medyk nie miał tak naprawdę um.leczenie to byłby prawie najgorszą klasą.Medyk ma na tyle dobrze,że w każdej chwili się uleczy,ale jakby to tak wszystko połączyć to każda klasa postaci ma swoje plusy jak i swoje minusy.

Opublikowano

Dokładnie, a najwięcej plusów ma chyba mimo wszystko inżynier, choć mi nie przypadł do gustu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

l86a2 jest bronią która w realu współpracuje z l85a1 więc będzie to pewnie kosa na dystans. dla snajpera mogli by wprowadzić coś z celnością m24/l96 i z dystansem m95.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jak narazie z tego co mi wiadomo to l86a2 będzie szybsze od l85a2,które ma szturmowiec,ale za to w l86a2 będzie większy odrzut.

Opublikowano

O ile zakład, że do pół roku znowu zrobią wyższą granicę lvl, bo nie będą mieli na jaki bronie powciskać?

Z tego co mi wiadomo lvl mają się zwiększać jeszcze trochę aż do 45lvl max więc jest to nieuniknione że tak zrobią :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mi się wydaje, że to M98 będzie miało zasięg zbliżony do SKSa i:

- albo większy damage od M95, jeśli twórcy chcą stworzyć jak najlepszą broń, by więcej na niej zarobić; wtedy pewnie odbyłoby się to kosztem szybkostrzelności

- albo damage mniejszy, ale za to nieco szybsze od M95.

Prawie na pewno mogę powiedzieć, że będzie to coś bardzo zbliżone do innych "emek", czyli maszynka do zabijania na duże odległości, o sporej mocy. JNG wprowadzą prawdopodobnie sporo później i będzie to coś pomiędzy L96 a... no właśnie, nie wiem czym :D Pewnie będzie miało lepszy zasięg, a szybkostrzelność jak GOL.

Zgodzicie się czy wydaje wam się, że będzie inaczej? :P

PS. Biorę się za MegaTuta, trzymajcie kciuki, może zmniejszy się ten spam...

@Down

Oby...

Właśnie kończę TuTa, spodziewajcie się go niedługo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

He albo dadzą te bronie jako nagrodę za doładowanie funds :D . Można się wszystkiego spodziewać po Ea.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

ja bym chcia sniperke w 100%.... xD znając życie jak wejdzie coś da innych profesji to wprowadzą OP więc podziękuje za takie bronie xD a da mnie sniper nie jest probemem .... jak nie campisz to i sniper cie nie zdejmie ^^

YAY

Opublikowano

He albo dadzą te bronie jako nagrodę za doładowanie funds :D . Można się wszystkiego spodziewać po Ea.

42bef1e8e09b6c9cef5f1c97c0c5b209_origina

Aż tak tego nie zlamią, bo każda klasa coś dostaje i by im brakło przedziałów cenowych.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...