Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe bronie

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzili ankietę, jaką broń chcemy mieć jako kolejną

http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?tid=114582

Liczę na Waszą pomoc i zagłosowanie na broń M98B, ^^

Do wyboru są także:

Assault: ACW-R pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 1169 22.43%

Assault: A-91 pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 322 6.18%

Engineer: MTAR-21 pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 826 15.85%

Engineer: M5K pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 232 4.45%

Medic: LSAT pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 205 3.93%

Medic: L86A2 pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 975 18.71%

Recon: M98B* pollbar-s.gifpollbar.gifpollbar-e.gif 962 18.46%

Recon: JNG-90

To jest stan ta tę chwilę^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

No wreszcie... Ja bym chciał McMillana, szybkostrzelność mogłaby być taka jak w M24, a zasięg lepszy niż w L96 ;) Taki konkurent dla najlepszej trójki :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

W końcu tylko żeby na samej ankiecie się nie skończyło,bo już te bronie dla medyka mi się znudziły i nie ma takiego wyboru co do broni... nie oszukujmy się,ale u medyka to są tylko 2 bronie dobre by mieć realne szanse z innymi klasami.

Opublikowano

@Up.

Qbb, pecheng, mg36?

Sniper aktualnie ma NAJMNIEJ broni ze wszystkich klas i tam coś chyba nawet było napisane, że możliwe jest, iż wprowadzą obydwie sniperki^^

Co masz u snipera?

l96, m95 i ewentualnie m24.

Opublikowano

ja bym chciał Jing'a dla snajpera ale po co lepiej jakieś jebane m98 co bedzie takim samym gównem co m82

Opublikowano

@Up.

Qbb, pecheng, mg36?

Sniper aktualnie ma NAJMNIEJ broni ze wszystkich klas i tam coś chyba nawet było napisane, że możliwe jest, iż wprowadzą obydwie sniperki^^

Co masz u snipera?

l96, m95 i ewentualnie m24.

Tylko Qbb i mg36 tak naprawdę się nadaje inne to tylko wypierdki co jak trafimy na lepszych ludzi z lepszymi broniami to inne bronie u medyka się nie liczą no chyba,że chcemy ciągle zaliczać dedy,albo być tylko podłożem do uleczeń.

U snipera w sumie też się zgodzę,bo ma to l96i m95 dobre oraz nie zapominajmy o SkS jakby nie było tą bronią nawet można kręcić duże rekordy bez problemów.

A taki mechanik czy assault ma więcej broni do wyboru i to dość dobrych,dlatego bez obrazy powinni zostać z deka pominięci ^.^ na dalsze terminy...

Także wszyscy medycy do boju i głosujcie za l86a2 !

Zestawienie wyników z godz 13:33:

1: Assault: ACW-R

2: Recon: M98B

3: Medic: L86A2*

Jak narazie największą liczbe głosów ma Assault: ACW-R

Recon ma przewagę na 10 głosów także jak tak dalej będzie to zapewne Assault z ACW-R wygra

Opublikowano

jak mam zaglosować na jakąś broń jak nie widze tu (tam) żadnego linku , jak one wyglądają i ich parametry :(

By zagłosować najpierw trzeba się zalogować na stronie bf,później już możesz przejść z linku co podał tutaj autor tematu...

Opublikowano

JNG-90 Napewno będzie bronią w stylu L96A1, szybko-strzelną i agresywną bronią a M98B Będzie konkurować z M95 Czyli Slow-Bolt Action 50-Caliber Na długie dystanse i dlatego też zagłosowałem na M98B...
I czekam za Foundsami na tą broń :D
Taki Offtop, Działa wam alchemik?

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Też mam taką nadzieję Bo jeżeli tak nie będzie to szkoda kasy na taką broń chyba, możliwe też że M98B będzie miało ciut większy zasięg i mniejsze obrażenia, nigdy nie wiadomo z EA

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

I tu właśnie tego nie wiadomo jaki zasięg będzie mieć JNG...Chociasz wątpię że zrobią Drugiego SKS'a
Nie grałem w BF3 więc nie wiem jaki jest JNG bo tylko interesował mnie M98B na YT
Taki szybkostrzelny M95 byłby dobry ale to mało prawdopodobne :P

37be2935.png

Opublikowano

A to napewno skoro teraz bronie są na 27 lvl to te co teraz wejdą może będą na 29 lvl i jak już nie będą mieli gdzie broni wcisnąć to może się wezmą za mapy? :)

37be2935.png

Opublikowano

Zrobią tak jak pisze Surasmen... Co do broni snajpera to byłbym za JNG, o ile będzie to coś w stylu M24 / L96, ale...

Mam pewien pomysł. Pomyślicie, że jestem dziwny, ale trudno... Ja chętnie zobaczyłbym w grze Naganta. Wiem, że to staroć, ale zaraz wyjaśnię. Gdyby to ode mnie zależało, dałbym mu nawet i zasięg 150 metrów czy mały damage, ale w zamian niezłą szybkostrzelność (w końcu nic w tej grze nie jest realistyczne) i... celownik mechaniczny. Tak, nie pomyliłem się. Muszka i szczerbinka. Jedyna snajperka z możliwością strzelania jak z pistoletu, w końcu snajperzy to nie tylko dystans dwóch kilometrów i celownik optyczny z zoomem 10x. Wiem, że nierealne, ale gdyby to wprowadzili to bez namysłu porzuciłbym L96 i wziął starego Mosinka, za każdą cenę :)

A jak nie to Remington, o.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Oni będą podwyższać lvl'e i dawać bronie na wyższe lvl niż 27, i ludzie będą kupować bronie, a jak jest wyższy lvl broni to więcej kosztuje, EA myśli ;) (Wszystko dla kasy robi)

Opublikowano

TO WSZYSTKO DLA HAJSU!!! xD

A tak na serio, to jestem za większą realistką, czyli dodać coś jak Kicak pisał naganta z zasięgiem 200m,

ale żeby do cholery zdejmował na hita w klatę, tak jak w każdej innej grze...

Opublikowano

Jakby gra miała być bardziej realistyczna to przecież większość strzałów w tułów powinno zdejmować na 1 hita bez konieczności walenia tego w heada tak samo z pistoletu walniecie w klatę okolic serca( niech będzie bardziej sprecyzowane) i już powinien być ded.I jakby mieli robić to bardziej realistyczniej to większość broni nawet jakie są już w grze to powinna ściągać na 1hita.I każda jedna broń np.niech będzie mg3 standardowe dla medyka też z bliska powinno załatwiać na 1 hita jeśli walniemy w tego heada,a tym czasem ile musimy walnąć ammo z takiej broni by ktoś dednał ...dlatego w takiej grze nie będzie broni jakiej by się chciało:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...