Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prywatny serwer

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zagrać na privie na romrompvp.com Skąd moż pobrać Launcher czy jakieś pliki aby uruchomić serwer bo chyba nie trzeba pobierać od nowa klienta skoro na privie jest ta sama wersja co na normalu.

Opublikowano

Tylko to jest cały client. Już znalazłem można zamknąć.

Ewentualnie jesli masz wersje oficjalną to zamieniasz RuneDev.ini i update i mozesz sie cieszyc privem a to jest na forum rompvp.com

Opublikowano

Ewentualnie jesli masz wersje oficjalną to zamieniasz RuneDev.ini i update i mozesz sie cieszyc privem a to jest na forum rompvp.com

Tak własnie oto mi chodziło i znalazłem to. A powiedzcie jeszcze jak tam zdobyć diasy?

Opublikowano

Handel na ah opiera się na dias, więc najlepiej wystawiać przedmioty za dias (np karty w początkowej fazie gry).

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

@Up

Jest możliwe,ale czy warto to nie wiem...

@Off

Wie ktoś coś na temat servera który miał wyjść jako nowy do RoM'a?

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

RoM Nexus miał się pojawić ale się chyba coś im nie udało. Innych serwerów nie znam. A co do pytania czy warto grać... to odpowiem, że tak warto. W tej chwili kupienie najlepszego EQ w grze ( czyli w tej chwili z instancji na 80lv, 4 części setowe) kosztuję ok. 800-1000 dias. Tymi cyferkami nie trzeba się przejmować :D Diasy łatwo zdobyć :) Wylosujesz dobry stat za łuski i masz od 200d w góre :)

@Voyton

Znaleźć gildię to nie problem. Niestety Polacy jak zawszę muszą dawać wiochę w grach MMO i nawet nie mogą się zjednoczyć. Więc nie znajdziesz POLSKIEJ gildii w której będą wszyscy Polacy na serwerze. Trochę Polaków jest w Sandstorm trochę w Midwinter, a jeszcze inni w Immortal i w Fairplay(choć tutaj to ich jest z 2-3 i nie przyjmują słabszych graczy) . Jednak jeśli umiesz pogadać po angielsku proponuje wybrać jakieś zagraniczne gildie :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

może ktoś mi te 3 pliki udostępnić nie umiem tego zrobić a klient mi się ściągnął i nie zapisuje się... bd wdzięczny i dam lajka czy co tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...