Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki zmanipulowanego konkursu oraz tajemnicze usunięcie tematu

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat " wyniki konkursu " został usunięty z nie wiadomych przyczyn .

Organizacja konkursu fatalna ze strony kid-moda Damn. to nie wypał ( konkurs został ustawiony to jest pewne ) , manipulacja wynikiem ogólnie krętactwo jak najbardziej.

Wyjaśnijmy sobie jedno dlaczego rzekomy zwyciężca plvo wygrał " niby " konkurs po czym pużniej jego praca została edytowana na " x Plagiat " ? i dlaczego pozostali uczciwi uczestnicy którzy oddali według mnie dobre prace są robieni w konia ?

dziwne zjawiska w temacie,

Costa1500 Moderator Counter-Strike

Jakim cudem plvo ma usunięty post za plagiat i pierwsze miejsce? 0.o

pytam się co sie dzieje z tym "niby" konkursem .?!

będzie powtórka z tej nieudanej rozgrywki panowie ? :huh: o.O

Opublikowano

Temat jest ukryty i nigdzie nie wyparował... a co do konkursu to prawdopodobnie wyniki ogłosimy jeszcze raz

1388363882-U262029.png
Legenda
Opublikowano

Proszę o dowód, że skopiowałem słowo w słowo.... Wy to jesteście jacyś pierd.....? Do ogłoszenia wyników moja praca była nie edytowana przez nikogo. Do godziny 21 wygrany opis była w całości w konkursie. Ja gratuluje osobie, która miała czelność mnie nie poinformować oraz zaznaczyć opcję "Wyświetl linię Edytowane przez". Czuje się oburzony całą sprawą bo dowodu na mnie żadnego nie ma. Chce wyjaśnień!!!

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Trochę nie sprawnie przeprowadzony konkurs. <nie procentujta jeśli nie powinienem tu pisać>

Na stronie głównej konkurs już przeszedł na zakończony, więc decyzja powinna już nadejść (albo konkretne dowody+ nowe głosowanie albo stare głosowanie+przywrócenie posta plvo i wyjaśnienie tej sprawy). Sam zresztą na jakąkolwiek nagrodę nie liczę, bo i tak mam dotąd 0% ale nie lubię przekrętów i zmian w trakcie.

Legenda
Opublikowano

Trochę nie sprawnie przeprowadzony konkurs. <nie procentujta jeśli nie powinienem tu pisać>

Na stronie głównej konkurs już przeszedł na zakończony, więc decyzja powinna już nadejść (albo konkretne dowody+ nowe głosowanie albo stare głosowanie+przywrócenie posta plvo i wyjaśnienie tej sprawy). Sam zresztą na jakąkolwiek nagrodę nie liczę, bo i tak mam dotąd 0% ale nie lubię przekrętów i zmian w trakcie.

Jak coś sprawa jest już wyjaśniona. Pewnie jeszcze administracja o tym poinformuje

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

No według mnie to też jest trochę dziwne liczę na wyjaśnienia czy w końcu to jest plagiat czy nie bo już fiźka można dostać.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...