Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 microsoft visual c++ runtime error

hary241

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam problem ponieważ po paru minutach wyskakuje mi metin2 microsoft visual c++ runtime error

mam windows8 proszę o pomoc

Opublikowano

Ten błąd jest nieuzasadniony, mi tak wyskakuje po 1-2h gry ;-)

Czasem w ogóle nie wyskakuje, w ostateczności zainstaluj microsoft c++(gugle)

Opublikowano

Tak jak kolega mowi musisz sciagnac c++ ewentualnie zainstalowac Win 7 bo z tego co mi wiadomo Metin2 nie jest kompatbilny do Win8

Spróbuj przeinstalowac Metka ewentualnie moze pomoc

Jeśli pomogłem Licz na Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Może odpalaj grę przez GameBoostera? Jak nie napisz do supportu, oni Ci powiedzą najpierw żebyś wszystko powyłączał.., więc napisz, że robiłęs czyste albo coś takiego. Polecam Ci ten sposób z GameBoostere no i oczywicie scan anty-wirusem.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Na ten błąd nic nie poradzisz, ponieważ jest źle utworzony client.

Trzeba czekać aż administracja coś z tym zrobi.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Żadna zmiana systemu ani tryb zgodności nie pomoże, ponieważ jest to wina clienta.

Wszystko w rękach administracji.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Też mam taki problem napisałem do suportu i takom oto od dostałem to i tak nic nie pomogło też jestem zdania że po wprowadzeniu nowych map mobów itp. cos sie namieszało w kliencie trzeba poczekać aż sami z tym się uporają mam nadzieję że już niebawem bo drażni trochę to kikanie z gry

Dziękujemy za skorzystanie z Systemu Zgłoszeń gry Metin2.pl.

Zalecam zaktualizowanie systemu za pomocą usługi Microsoft Windows Update, instalacje DirectX 9.29.1974 Redistributable, Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package oraz reinstalacje Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package. Dodatkowo proszę wykonać reinstalację posiadanego klienta gry Metin2.pl (po odinstalowaniu klienta gry należy także ręcznie usunąć pozostały po nim folder), najnowszą wersję klienta gry można znaleźć na stronie

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nic z tym nie zrobicie dopuki GF nie zmieni systemu 32 bitowego na 64 bitowy

ja na jednym kompie mam 32 bitowy system tu jest ok. na drugim 64 bitowy i tu jest myk na 64 bitowym po dodaniu nowych mapek

wywala mi co jakiś czas Visual c++

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

mam ten sam problem i to nie wjednej grze to nic zbytnio nie daje resetowanie serwerow zmienianie to cos jest w kompie nie tak ja ma ten prolem w contagion i metin na dreikonie ;)
tylko ze ja mam win 7 32bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...