Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ps 3/4 =komputer

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy da sie przerobic która z tych konsol na komputer?? bo wiem ze one maja dobre procesory i karty graficzne [czwórka jeszcze nie wyszla] czy da sie na nich windowsa zainstalowac?? lub cos?? albo wyjac karte graficzna

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

nie da sie biosa zainstalowac lub jakos przerobic?? mam kumpla elektryka problemu nie biedzie :D

a xbox wygloda jak skrzywiony komp

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

nie da sie biosa zainstalowac lub jakos przerobic?? mam kumpla elektryka problemu nie biedzie :D

a xbox wygloda jak skrzywiony komp

popracuj nad ortografią, kiedyś dało się wgrać na ps3 linuxa, na xboxa dalej się chyba da tylko trzeba mieć rgh

Opublikowano

Nie ma takiej opcji

Jedyna opcja to wgranie sobie linuxa na konsolę, niestety jeśli systematycznie aktualizujesz FW to już tego nie zrobisz

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...