Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 co moge robić bez gold ?

Sir_Vanity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam xboxa podłączonego do rutera ale nie mam golda , więc co moge robić na xboxie bez golda czy da sie jakieś gry sciągać ? czy do internet explorer musze mieć tez golda ?

Opublikowano

Jeśli nie masz golda zostaje ci przechodzenie gier na Singlu .. ;/ gry możesz pobierać te które są za darmo bo za inne płacisz (to chyba wiesz) a do Internetu to wiesz gold musi być ...

Opublikowano

jednym słowem możesz g*wno, chyba że demówki chcesz sobie pościągać.

Opublikowano

Niestety, ograniczony dostęp i to bardzo. Nie możesz korzystać z aplikacji takich jak YouTube, Facebook, NBA itp...

No i przede wszystkim grać.

P.s.

Ale i tak polecam XBOX'a. Kupisz Gold'a za 25zł na 3 miesiące i mordka się cieszy ;)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Xboxa można jeszcze przerobić i grać na necie a ps3 nie.

bzdura, na przerobionej PS3 też można grać po sieci

co prawda ryzyko dostania bana jest w granicach 90% ale to nie znaczy, że nie można

edit: Shiniox

wiesz jak jest, koci refleks i te sprawy ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Xboxa można jeszcze przerobić i grać na necie a ps3 nie.

PS3 też można przerobić i grać na necie. Więc nie wprowadzaj innych w błąd.

Wszyscy tak narzekacie na tego Golda, a dzięki temu nie ma prawie w ogóle cheaterów, czego nie można powiedzieć o Ps3.

50 groszy na dzień za golda to nie jest majątek.

Edit. Omg ty znowu szybszy xD

Opublikowano

Niestety, ograniczony dostęp i to bardzo. Nie możesz korzystać z aplikacji takich jak YouTube, Facebook, NBA itp...

No i przede wszystkim grać.

P.s.

Ale i tak polecam XBOX'a. Kupisz Gold'a za 25zł na 3 miesiące i mordka się cieszy ;)

Za 25zł na 3miechy gdzie?

saturax123.png

Opublikowano

Ale jeśli kupisz xbox live odrazu na rok to wychodzi wtedy 10zł za miesiąc. Więc kupować na miesiąc, lub 3 miesiące się nie opłaca.

Opublikowano

Bez golda w IE nie wejdziesz możesz pobierać jakieś wersje demonstracyjne gier , nie możesz grać na multi

mihcio15.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko oprócz grania multi a mozesz być na necie oglądać yt pobierać demo no. A ja ci polecam kupić golda za 2 zł 48h a tak to 25 1 miech :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...