Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem kupić na Steam na przecenie Left 4 Dead 2, ale... na Steam ceny gier są podane w Euro. Czy jeżeli kupie Paysafecard za 20 zł to będę mógł kupić grę? Chodzi mi o to, czy na Steamie kupię grę za Paysafecard na którym jest PLN.

37496916.png

Opublikowano

To Ci przeliczy na Euro / Dolary, albo na PSC będziesz mógł to zrobić. Lepiej jest kupywać w propocjach, albo przez strony typu keye.pl etc. Taniej wychodzi.

he?

Opublikowano

A czy na tej stronie keye.pl mogę mieć pewność, że nie zostanę oszukany? Bo słyszałem kiedyś gdzieś, że np. koleś chciał kupić jakąś grę na Steam na Allegro. Sprzedający miał grę w wersji pudełkowej, ale sprzedawał sam kod z pudełka na Steam. Koleś kupił kod, jakiś czas potem Sprzedający wysłał do supportu Steam zdjęcie, że on ma oryginalną grę w wersji pudełkowej z danym kodem, który mu nie działa. Oni sprawdzili kto użył tego kodu i ten co go kupił dostał bana, a sprzedający miał z powrotem grę.

37496916.png

Opublikowano

A czy na tej stronie keye.pl mogę mieć pewność, że nie zostanę oszukany? Bo słyszałem kiedyś gdzieś, że np. koleś chciał kupić jakąś grę na Steam na Allegro. Sprzedający miał grę w wersji pudełkowej, ale sprzedawał sam kod z pudełka na Steam. Koleś kupił kod, jakiś czas potem Sprzedający wysłał do supportu Steam zdjęcie, że on ma oryginalną grę w wersji pudełkowej z danym kodem, który mu nie działa. Oni sprawdzili kto użył tego kodu i ten co go kupił dostał bana, a sprzedający miał z powrotem grę.

Tak wszystko się zgadza tak robią i kupowanie całego konta jest ryzykowne.

Co do keye.pl kupowałem tam i jestem zadowolony od 3 lat z CS 1.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...