Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę Ci polecić te słuchawki, nie są może one aż tak podobne do tych co podałeś, ale myślę, że się nadadzą .

http://www.komputronik.pl/product/96200/Sprzet_komputerowy/Peryferia/SENNHEISER_HD_201_sluchawki_zamkniete.html

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

ja chce takie mniejsze jak pokazalem ja.

i napewno nie chce jakis za 30zl.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

ja chce takie mniejsze jak pokazalem ja.

To może Philipsy SHL3000? Są trochę delikatniejsze od tych, które wcześniej proponowałam, ale dźwięk będzie raczej gorszy (acz nadal ok jak na tę cenę).

Edit: ojj powieliłam.. teraz widzę, że wyżej został już wymieniony ten model:P

#don't care

Opublikowano

@2UP

Nic z mikrofonem ;x

Maja mi suzyc do muzyki raczej a nie do PC :)

Opublikowano

Do muzyki z takich tańszych to Creative Aurvana Live. Tyle że ze 200zł trzeba wyłożyć za nowe. Ale warto, w tej cenie ciężko o coś nawet na równym poziomie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@UP

Co Ty pierdzielisz?

Siberia V2 jest za 200zł, a jest zdecydowanie lepsza od Aurvany, a ma do tego mikrofon wysokiej jakości..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Są bardzo wygodne. Jakość dźwięku jest dobra i nieźle separują dźwięki. Jednak mimo mojej miłości do produktów AKG, ten model moich oczekiwań nie spełnia. Słuchawki nie mają "kopa" (uaktywniają się przy wzmacniaczu) i słabo izolują dźwięki otoczenia (jeśli będziesz używać na zewnątrz, np. w komunikacji miejskiej, to słabo wypadają). Jeśli jednak nie jesteś fanem basowego wykopu i ścisku czaszki, to możesz je śmiało rozważać.

PS mimo wszystko nadal bym zestawiła je w porównaniu do Superluxów. Najlepiej jak sobie posłuchasz różnych modeli i ocenisz sam, jaka charakterystyka dźwięku będzie Ci odpowiadała.

#don't care

Opublikowano

Jak chcesz kupić DOBRE słuchawki do 100zł to polecam dokanałowe firmy TTesport

Opublikowano

@Up

Te raczej takie dla gracza z tego co widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...