Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer 3400 zł komputer,monitor,słuchawki,myszka,klawiatura

Jakub912

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Zakładam temat bo ostatni już raz przykładam się do kupna komputera. Zestaw tak jak w temacie, bez Systemu. Możliwe oc. Komputer do gier nie wymagających ( Battlefield, Crysis, od tego mam konsolę) np: SimCity ( tylko przykład). Po wakacjach prawdopodobnie będę nagrywał więc do tego też ma się nadawać. Nie składam sam bo nie pewnie się czuję w składaniu komputerów.;P

;)
Opublikowano

Sweet wezmę chyba twój. Da radę w te średnie gry? Sim city, minecraft, Civilization V, i tam takie różne?

;)
Opublikowano

Sweet wezmę chyba twój. Da radę w te średnie gry? Sim city, minecraft, Civilization V, i tam takie różne?

Da radę prawie we wszystkie gry na Ultra w FullHD (no bo Crysis 3).

BTW. Jak ty grasz w BF3 na konsoli ? Padem ? :D

Opublikowano

Tamte badziewia dokup sam, ja w ogóle nie wiem, co się w grach sprawdzi ;f. Jadę na marketowych myszach, klawiaturach i po testach na IEM różnicy nie zauważyłem (oprócz szybkiej zmiany broni w CS).

Jak masz zamiar grać w strategie, to tym bardziej bierz badziewia z koszyka.

Opublikowano

Bez sensu zestaw - 2700k wykorzystasz ? I tak nie, bo nawet nie zrobisz porządnego O/C na tym MOBO. To nie pod gry tylko render/aplikacje wykorzystujące więcej niż 4 wątki.

Zamiast 660TI masz 7950 w taniej wersji (może lekka dopłata).

Drogie RAMy, 30zł da się z nich uciąć.

Opublikowano

Napisałem że na szybko. Mówiłeś coś o Crysisie 3 na Ultra? Co to za karta ;D

Crysis 3 na Ultra to raczej zadanie dla GTX Titan... ;f

Ale na pewno lepiej pójdzie na tym 7870 XT, zwłaszcza, jak dopłacisz kilkadziesiąt zł do Sapphire - wtedy można myśleć o O/C.

Opublikowano

MINIMUM MSI Z77A-G45, dołożyłbym jednak do GD55 ew. AsRock Z77 Extreme 4.

Zestaw jest dobry, po prostu dałem monitor ;].

I tak jak mówiłem - przy samym graniu nie wykorzystasz i7, bo będzie działać tak samo jak i5 ;f.

Poza tym czego w nim brakuje (oprócz myszki, klawy i majka :P) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...