Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów o nauczycielce czyli ostra krytyka

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KILKA SŁÓW O NAUCZYCIELCE CZYLI OSTRA KRYTYKA
Cześć Wszystkim, tworzę dany temat , abyście tutaj wstawiali jakieś własne odczucia do nauczycieli. Może ja sam na początek zacznę. Jest to opinia o nauczycielce nauczającej mnie Matematykimam nadzieje, że Wam się spodoba.Zapraszam do czytania oraz wysyłania, własnych poglądów.

Codziennie w szkole można usłyszeć parę słów najczęściej w szkole pada ostra krytyka, rzeczywiście. Ale nie krytykują byle czego , nie raz słyszałem jak krytykują , a raczej ubliżają nauczycielce, czy dobrze ? Dla mnie dobrze. Ale dlaczego tak myślę ? Nauczyciele moim zdaniem uważają się za nie wiadomo kogo. Myślą, że wolno im wszystko, nawet wchodzić w nasze życie prywatne. Czemu tak mówię ? Sam przeżyłem z tym bardzo wiele i powiem tylko tyle, że to co robią nauczyciele jest po prostu chamskie.Wyobraźmy taką sytuacje. Ty pod wpływem nerwów przeklinasz, z czego nauczyciel to po prostu usłyszał. Co robi ? Oczywiście zabiera Ciebie ze sobą i krzyczy na Ciebie jak ty się odzywasz. Ale najlepsze i tak jest to, że gdy próbujesz to wytłumaczyć ona wchodzi ci prosto w słowo i nie pozwala wstąpić jakiego kolwiek twojego słowa w rozmowę.A gdy zaprosi rodziców do szkoły, potrafi im nieźle na ściemniać oraz tłumaczyć sobie, że nawet nie chciał jej przeprosić ,ani tego wytłumaczyć. Po prostu M A S A K R A . Nie to nie jest jedyna sytuacja którą można sobie wyobrazić.Są Osoby które wyzywają nauczycieli i nie mają za to, żadnej kary, ty zwracasz się do nich z pełnym szacunkiem, a Oni mówią, że zachowujesz się do nich bardzo nie kulturalnie, ale jakże wulgarnie. Nauczyciele przeważnie wybierają swoich pupili oraz Osoba która będzie się dla nich podlizywać będzie dla niej po prostu lubiana gdy nauczyciel mówi nam , jak to bardzo dba o Nas, a raczej najczęściej słyszymy dane słowo : "Przecież to dla Twojego dobra" Haha, i tu jest śmiesznie gdyż nie raz co wszystko robią w naszym kierunku nie jest dla naszego dobra, tak jest i będzie.

Masz jakąś historię ? Chcesz się nią podzielić ? Chcesz opowiedzieć kilka słów o nauczycielce/nauczycielu .
Pisz !

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Zbuntowany gimbus kontratakuje.

Nie wolno wrzucać wszystkich nauczycieli do jednego worka. Są źli i Ci bardzo fajni. Do każdego z nich trzeba mieć inne nastawienie tak jak do innych ludzi. A będzie dobrze.

Opublikowano

@UP

Przycinki są postawione w odpowiednich miejscach, jeszcze raz edytowałem i sprawdzałem , wiec nie wiem o co chodzi :D .

Zbuntowany gimbus kontratakuje.

Nie wolno wrzucać wszystkich nauczycieli do jednego worka. Są źli i Ci bardzo fajni. Do każdego z nich trzeba mieć inne nastawienie tak jak do innych ludzi. A będzie dobrze.

Hmm, raczej nie zbuntowany , ale po prostu wyrażam własną opinie. Sam przeżyłem to i to nie jest żaden bunt, tylko fakty.

@down

Ja tak pisze , bo tak mnie nauczono .

Opublikowano

@Up

"Przycinki"?

Rly?

@Topic

Ja tam mam kilku nauczycieli którzy są nieźle popierdoleni, ale są też ci fajni z którymi aż chce się mieć lekcje.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Szczerze, to naucz się stawiać przecinki, bo czytać się nie da.

jak ci sie cos nie podoba to idz na inne forum najlepiej jakies polonistyczne.

naprawde fajny temat bede go sledzil.

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

@UP

Połowa osób jest gimbusami hehee ;__; Tag liczy sie hehehe ;______________;

@Down

Nie wiem o co Ci chodzi. Przecinki są postawione w odpowiednich miejscach i nie na oślep.I co jakie dwa słowa ? Chyba pomyliłeś tematy. Jak coś nie rzucam się , ale też mam prawo do własnego zdania.

Opublikowano

od tego jest forum, żeby pisać po Polsku, a nie stawiać przecinek co dwa słowa na oślep.

Opublikowano

To zależy od człowieka albo cię poprostu nie lubią albo masz pecha. Pozatym kur****sz na lekcji i myślisz że ona cię za to pochwali? Dorośnij ziomek bo w szkole wyższej nauczyciel bd lał na ciebie ciepłym moczem bez znaczenia co robisz, oczywiście w ramach rozsądku.

Ps: Temat jak najbardziej założony przez gimba

Opublikowano

Każdy nazywa mnie gimbem, a połowa osób tak naprawdę myśli .
Za rok wychodzę z gimnazjum to ciekawe jak wtedy będziecie mnie nazywali. Ciekawe , ciekawe .
Ale też w sumie obrażacie resztę użytkowników.Tak jak Wy to nazywacie "gimbusy" i takich właśnie "gimbusów" jest dość sporo na forum.
Na jednym się na pewno nie skończy nie spodziewajcie się, że hurtem na forum będą lecieć Osoby po dwudziestce. To forum o grach, a nie portal towarzyski.

Opublikowano

dorośli się znaleźli na forum, każdy był gimbuzem

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

KILKA SŁÓW O NAUCZYCIELCE CZYLI OSTRA KRYTYKA

Cześć Wszystkim, tworzę dany temat , abyście tutaj wstawiali jakieś własne odczucia do nauczycieli. Może ja sam na początek zacznę. Jest to opinia o nauczycielce nauczającej mnie Matematykimam nadzieje, że Wam się spodoba.Zapraszam do czytania oraz wysyłania, własnych poglądów.

Codziennie w szkole można usłyszeć parę słów najczęściej w szkole pada ostra krytyka, rzeczywiście. Ale nie krytykują byle czego , nie raz słyszałem jak krytykują , a raczej ubliżają nauczycielce, czy dobrze ? Dla mnie dobrze. Ale dlaczego tak myślę ? Nauczyciele moim zdaniem uważają się za nie wiadomo kogo. Myślą, że wolno im wszystko, nawet wchodzić w nasze życie prywatne. Czemu tak mówię ? Sam przeżyłem z tym bardzo wiele i powiem tylko tyle, że to co robią nauczyciele jest po prostu chamskie.Wyobraźmy taką sytuacje. Ty pod wpływem nerwów przeklinasz, z czego nauczyciel to po prostu usłyszał. Co robi ? Oczywiście zabiera Ciebie ze sobą i krzyczy na Ciebie jak ty się odzywasz. Ale najlepsze i tak jest to, że gdy próbujesz to wytłumaczyć ona wchodzi ci prosto w słowo i nie pozwala wstąpić jakiego kolwiek twojego słowa w rozmowę.A gdy zaprosi rodziców do szkoły, potrafi im nieźle na ściemniać oraz tłumaczyć sobie, że nawet nie chciał jej przeprosić ,ani tego wytłumaczyć. Po prostu M A S A K R A . Nie to nie jest jedyna sytuacja którą można sobie wyobrazić.Są Osoby które wyzywają nauczycieli i nie mają za to, żadnej kary, ty zwracasz się do nich z pełnym szacunkiem, a Oni mówią, że zachowujesz się do nich bardzo nie kulturalnie, ale jakże wulgarnie. Nauczyciele przeważnie wybierają swoich pupili oraz Osoba która będzie się dla nich podlizywać będzie dla niej po prostu lubiana gdy nauczyciel mówi nam , jak to bardzo dba o Nas, a raczej najczęściej słyszymy dane słowo : "Przecież to dla Twojego dobra" Haha, i tu jest śmiesznie gdyż nie raz co wszystko robią w naszym kierunku nie jest dla naszego dobra, tak jest i będzie.

Masz jakąś historię ? Chcesz się nią podzielić ? Chcesz opowiedzieć kilka słów o nauczycielce/nauczycielu .

Pisz !

Jak ci jest źle...

Nie wiem o co Ci chodzi z tym ubliżaniem "że to dobrze"- ŹLE! Jakby każdy w szkole każdy mógł odnosić się wulgarnie do nauczycieli to byłaby to kompletna porażka... Jest hierarchia, bez niej nie byłoby ładu. Powiedz sobie do szefa w robocie np. "spierdalaj"...

Widać że w gimbazie jesteś...

Oczywiście zabiera Ciebie ze sobą i krzyczy na Ciebie jak ty się

odzywasz. Ale najlepsze i tak jest to, że gdy próbujesz to wytłumaczyć

ona wchodzi ci prosto w słowo i nie pozwala wstąpić jakiego kolwiek

twojego słowa w rozmowę

Nie potrafisz zachować się w takiej sytuacji, w każdej szkole się to powtarza. Jak drze się do Ciebie to po chuj się tłumaczysz? I tak go to chuj obchodzi.

Osobiście jak ktoś się spina że sobie powiedziałem "kurwa" to udaję że słucham i tyle, najszybszy sposób na to żeby przestali mi pierdolić za uchem.

Z tym zapraszaniem rodziców to mogę się zgodzić, jeszcze jak w gimnazjum byłem to nieraz przesadzała wychowawczyni. I tak teraz się z tego śmieję...

Osoby które wyzywają nauczycieli i nie mają za to, żadnej kary, ty

zwracasz się do nich z pełnym szacunkiem, a Oni mówią, że zachowujesz

się do nich bardzo nie kulturalnie, ale jakże wulgarnie.

To świadczy o samym nauczycielu... Jak się nie szanuje, jego sprawa i tak z tym nic nie zrobisz.

przeważnie

wybierają swoich pupili oraz Osoba która będzie się dla nich podlizywać

będzie dla niej po prostu lubiana gdy nauczyciel mówi nam , jak to

bardzo dba o Nas, a raczej najczęściej słyszymy dane słowo : "Przecież to dla Twojego dobra"

Dupolizy są wszędzie, w szkole, w pracy, w znajomych itd. więc to już jest raczej normalne.

Opisałeś tutaj chyba najbardziej standardową historię o nauczycielach.

To oczywiste że się zdarzają różne rzeczy, są ci "dobrzy" i ci "źli" ale popracuj jeszcze kilka lat to się przekonasz jak potrafią być w porządku...

Baby od matmy zawsze sa chamskie... glupie...

Wiesz na podstawie tych z podstawówki i gimnazjum?

Gówno prawda, zależy na kogo trafisz i tyle. Miałem okazję współpracować z wieloma nauczycielami i nauczycielkami od matematyki i pozory mylą.

Za rok wychodzę z gimnazjum to ciekawe jak wtedy będziecie mnie nazywali. Ciekawe , ciekawe .

Ale też w sumie obrażacie resztę użytkowników.Tak jak Wy to nazywacie "gimbusy" i takich właśnie "gimbusów" jest dość sporo na forum.

Na jednym się na pewno nie skończy nie spodziewajcie się, że hurtem na forum będą lecieć Osoby po dwudziestce. To forum o grach, a nie portal towarzyski.

Spiąłeś się... TO ZNACZY ŻE TO O TOBIE.

Dziękuję.

@UP

Przycinki są postawione w odpowiednich miejscach, jeszcze raz edytowałem i sprawdzałem , wiec nie wiem o co chodzi :D .

Hmm, raczej nie zbuntowany , ale po prostu wyrażam własną opinie. Sam przeżyłem to i to nie jest żaden bunt, tylko fakty.

@down

Ja tak pisze , bo tak mnie nauczono .

Tak, wpierdol ten przecinek między dwie spacje i się tego wypieraj kilka postów niżej.

Przecinkowy hipokryta.

mhm... Proszę bardzo:

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji

Forum lub spójność wątków, w szczególności poprzez: - pisanie postów

odbiegających znacząco od tematu głównego - niestosowanie się do zasad

ortografii - wulgarne wypowiedzi - wypowiedzi tzw. zaczepne pod adresem

innych Użytkowników - wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć

porządek i relacje między Użytkownikami Forum - pisanie językiem

niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi

zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum, - odsyłanie

Użytkowników do innych serwisów w celu uzyskania odpowiedzi, może

zostać upomniany prywatnie, publicznie, może otrzymać negatywną

reputację, może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany

na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z

listy użytkowników Forum.

Ktoś tutaj o regulaminie nie słyszał.

Opublikowano

@UP

Nie słyszałem o regulaminie ? Pierwsze konto tutaj miałem w 2010r. i jest dość z tym obeznany. Z racji tego, że pasów brak do konta nie mogę z niego korzystać. I co czepiacie się tych przecinków ? Przecież są postawione tam gdzie powinny, jak nie wierzycie, że dobrze je stawiam to należy sprawdzić to sobie gdzieś bo błędów na pewno nie robię . Liczę sobie się z Wami opiniami , ale bez przesady. I sam zaniżasz forum więc nie mów tu o mnie skoro sam wychodzisz poza temat, sami zaczęliście nie ja . I teraz Ty też sam zaniżasz , więc proponuje pierw spojrzeć na siebie, a potem na kogoś. To , że jestem 'gimbusem' nie musi oznaczać, że nie jestem inteligenty. Potrafię dbać o dobry Polski i tego trzymać się będę. A co do tego , że się spiąłem. Gdzie się spiąłem ? Wyraziłem własną opinie . I to raczej chyba Ty nie czytałeś regulaminu ponieważ nadużywasz dla mnie treści obraźliwych i nie kulturalnych leci raport .

Opublikowano

Ja tam mam zajebistych nauczycieli, na przykład gościa od systemów, u niego jest taki lajt ze to sie w pale nie miesci. Zawsze ma do opowiedzenia ciekawą historię, jebnie tekstem z ktorego mozesz się smiac kilka dni pozniej. Ale ja chodzę do technikum ktore juz nie traktuje nas jak dzieci ale jak doroslych ludzi. Traktuje nas na swoim poziomie, a jak ktoś chodzi do gimnazjum - ktore jest notebane zbiorowiskiem ludzi, w wieku w którym rózne rzeczy się robi, od loda w łazience po palenie zasłon, to nauczyciel ma prawo być w pewnym stopniu psychicznie ROZPIERDOLONY.

Są nauczyciele ktorzy zyją starymi czasami gdzie jak nie umiałeś to się biło po pysku, są nauczyciele którzy po prostu nie lubią ludzi i są nauczyciele którzy są spoko.

Z jednej strony to wina nauczyciela ze jest jaki jest, ale co z wami, uczniami? W gimbazie miałem matę z pewną babką która na pierwszej lekcji ot tak po prostu na nas nawrzeszczała, to sie jej zapytałem czego się drze, przecież nic nie zrobilismy. Powiedziała zebym nie pyskował bo jestesmy bandą debili, jakaś dyskusja się wywiązała ale ostatecznie skonczyło się na tym, ze my postaramy się jej nie wkurwiać a ona nie będzie na nas wrzeszczec. Niby takie nic, a jednak mielismy troszkę luzniej. Także, jak wam jest zle to o tym pogadajcie.

A odnośnie zachowania ludzi w gim - pro elo ziomy, dokuczajcie nauczycielom, robcie co chcecie, a potem na koniec roku po 2 będziecie klękać i błagać, TĘPE CHUJE. Szkodzicie tylko sobie.

NIE GRAM NARAZIE NA ZADNYM SERWIE METIN2. CZEKAM NA PORZĄDNEGO HARDA. ;>

Opublikowano

@UP

Nie słyszałem o regulaminie ? Pierwsze konto tutaj miałem w 2010r. i jest dość z tym obeznany. Z racji tego, że pasów brak do konta nie mogę z niego korzystać. I co czepiacie się tych przecinków ? Przecież są postawione tam gdzie powinny, jak nie wierzycie, że dobrze je stawiam to należy sprawdzić to sobie gdzieś bo błędów na pewno nie robię . Liczę sobie się z Wami opiniami , ale bez przesady. I sam zaniżasz forum więc nie mów tu o mnie skoro sam wychodzisz poza temat, sami zaczęliście nie ja . I teraz Ty też sam zaniżasz , więc proponuje pierw spojrzeć na siebie, a potem na kogoś. To , że jestem 'gimbusem' nie musi oznaczać, że nie jestem inteligenty. Potrafię dbać o dobry Polski i tego trzymać się będę. A co do tego , że się spiąłem. Gdzie się spiąłem ? Wyraziłem własną opinie . I to raczej chyba Ty nie czytałeś regulaminu ponieważ nadużywasz dla mnie treści obraźliwych i nie kulturalnych leci raport .

Po 1 też miałem konto z 2k10 i co? To nie żaden argument.

Po 2 Po co spinasz? Ktoś Cię upomniał i już płaczesz, zero dystansu do tego co Ci piszą- 15 lat, wyjaśnia mi wszystko- dorośnij.

Po 3 Mogę wyjść po za temat jeśli napisałem opinię i dodałem coś więcej...

Po 4 Nigdzie nie zaniżam tematu,

Po 5 Spiąłeś się tutaj:

Opublikowano

@UP

W takim razie, Ty mówisz, że się spinam to w takim razie, Ty też się spinasz. Odpisujesz mi tym, ale nie interesuje mnie to na tyle, aby wielbić Ciebie za to wielce piękną i mądrą odpowiedź. To , że mam konto z 2010r. i ciągle się udzielałem i nadal mam 0% to znaczy, że jednak regulamin znam i go przestrzegam. Gdzie Tobie płacze, nigdzie nie płacze, czy nie rozróżniasz własnej wypowiedzi od 'płakania' ? I po czwarte zaniżasz temat, bo sam ciągniesz ten temat . Ja go nie zaczynałem nawet nie chciałem prowadzić tematu o przycinkach do których się przyczepiliście. I po piąte ,do tamtego nie będę się odnosić, bo już coś mówiłem.I proszę o nie wypowiadania się w moim kierunku , lecz w kierunku tematu, i nie spamuj mi już tutaj tym, oraz tym cytuj ,bo po prostu zawalasz, a ja co chwile prostować nie zamierzam, dziękuję .

Ps : Proponował bym kompromis,nie lubię się kłócić.

Opublikowano

Ucz się i dobrze zachowuj, to gwarantuje Ci, że nie będziesz miał problemów z nauczycielami.

A co do przeklinania, to raczej nikt inteligentny nie drze się "KURWAA" na korytarzu gdzie mogą być nauczyciele.

Opublikowano

Niektórzy nauczyciele są porąbani. Mój chłopak chodził na angielski to takiej wrednej baby, pani G. Nie wiem dlaczego się na niego uwzięła, ale to, co robiła przechodziło ludzkie pojęcie. Prawdę mówiąc myślałam, że troszkę wyolbrzymia sprawę, więc poszłam z nim raz na lekcję. Efekt - człowiek siedzi cicho, babka rozdała książki całej klasie, a jemu nie. No to się jej zapytałam dlaczego. A ona, że może sobie kupić sam. No myślałam, że ją rozszarpię tam. Powiedziałam jej, co o niej myślę i jakie mogą być skutki jej zachowania i od razu zrobiła się bardziej potulna. ;f

Opublikowano

Ja tam nie mam z tym problemów, Jedynie mój wychowawca potrafi trochę kitu wcisnąć, ale dobrze. Robi tak tylko na ten pleb z klasy co nie daje mu prowadzić lekcji, dojść do słowa. Dla moich rodziców nigdy nie na ściemniał

Popieram słowa Żaby. Dopiero w średniej szkole nauczyciele traktują nas jak dorosłych. Nie raz, to mówią, że nie jesteśmy dziećmi, tylko dorosłymi ludźmi.

Gimbazjum i podst to całkowicie inny świat.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...