Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów o nauczycielce czyli ostra krytyka

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nauczyciel = urzędnik państwowy = on może wszystko, ty nie możesz nic.

może ci nawet napluć w twarz i nic mu nie udowodnisz.

a jak ty coś zrobisz to sprawa automatycznie trafia do sądu

beka

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

To jest to. Przez 3 lata gimnazjum okazuje się do nauczycieli nienawiść, złość i pogardę, a pod koniec trzeciej klasy nagle dostajemy olśnienia, że ten nauczyciel jednak chciał nas czegoś nauczyć.

@UP

Nie wymyślaj :)

Opublikowano

:) To teraz ja

Co do pierwszego postu to tak jak ktoś tam napisał wyjdziesz z Gimnazium bedzie spokój

Hmm stwierdzając ze chodze do technikum to jest tylko jeden posrany nauczyciel od WF . Jeśli ktoś coś zrobi cała klasa robi po 30 -40 pompek ... Na pierwszysch lekcjach biegalismy to krzyczał zebyśmy biegali ciszej , jak sie spóźnisz możesz wypierdalac nawet jak to jest 5 minut po dzownku . A tak to spoko .

W gimnazium nauczyciele traktują uczniów jak uczniowie nauczycieli proste :) W szkole pogimnazialnej juz są ludzie starsi i nauczyciele inaczej sie zachowują :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

nauczyciel = urzędnik państwowy = on może wszystko, ty nie możesz nic.

może ci nawet napluć w twarz i nic mu nie udowodnisz.

a jak ty coś zrobisz to sprawa automatycznie trafia do sądu

beka

Jeszcze linijką po paluchach nie dostałeś. Teraz nauczyciel może wiele mniej i w sumie nieraz jak nie ogarnia klasy to daje sobie wejść na głowę... Kilkanaście lat wstecz nie było czegoś takiego bo dostałbyś i tyle.

Opublikowano

Jak widzę to forum to poprostu łzy ze śmiechnu cisną mi się do oczu. hahhhhhhhahahahaahah

Kurwcze, czy wy jesteście już totalnymi debilami? Nie chcesz ,żeby byli dla Ciebie chamscy?

Ja Ci powiem, że jest na to sposób - BARDZO ŁATWY!

Więc tak :

-prosisz o to, żeby usiąść sam, albo z jakąś myszą-kujonicą (ale nie sciagaj, ani jej kurwa nie zagaduj)

-na lekcji masz podniesioną łape w górę i czytasz co masz w podręczniku

-jak na posłuszną gimbe przystało uczysz się z lekcji na lekcje

-robisz zadanka domowe

-robisz zadania dodatkowe

-jesteś dla każdego miły

No i nauczyciel będzie milutki

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Problemy typowego gimnazjalisty. Kochany, nie wiesz, jak powinieneś zachować się w szkole? Dziwi Cię zwracanie uwagi nauczyciela na niecenzuralne słowa, które wypowiadasz? Szkoła to też instytucja publiczna, a w polskim prawie nawet w centrum handlowym za typową, piękną, pospolitą, polską 'ku*wę' dostałbyś śliczny mandacik. Idziesz do szkoły nie po to żeby kląć, a po to, żeby się uczyć. Z drugiej strony skoro się nie uczysz, to czego oczekujesz, szacunku? Nie oszukujmy się, sprawiasz nauczycielowi problemy, on ma Cię w nosie. Prosta logika.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ah nauczyciele.... Mam tak zjebanego nauczyciela z muzyki.... Nie masz fletu - jeden, brak zeszytu - jeden, gadasz na lekcji - jeden, uwaga + stanie w kącie. Masakra!

Opublikowano

Problemy typowego gimnazjalisty. Kochany, nie wiesz, jak powinieneś zachować się w szkole? Dziwi Cię zwracanie uwagi nauczyciela na niecenzuralne słowa, które wypowiadasz? Szkoła to też instytucja publiczna, a w polskim prawie nawet w centrum handlowym za typową, piękną, pospolitą, polską 'ku*wę' dostałbyś śliczny mandacik. Idziesz do szkoły nie po to żeby kląć, a po to, żeby się uczyć. Z drugiej strony skoro się nie uczysz, to czego oczekujesz, szacunku? Nie oszukujmy się, sprawiasz nauczycielowi problemy, on ma Cię w nosie. Prosta logika.

Przepraszam bardzo, ale skąd wiesz jak się uczę ? Tu Cie zaskoczę, ale na pewno uczę się najlepiej w klasie. Nie mam żadnych trói na koniec roku, wychodzą min. 4 więc, to raczej to nie jest powodem. Do nauczycieli zwracam się z pełnym szacunkiem, a Oni ? Mają to głęboko w dupie. Ciągle narzekają jaką to mają trudną pracę, haha. Naprawdę bardzo trudną siedzą przy tym swoim biurku i piją kawkę. Zdarza mi się czasem przeklnąć, z powodu nerwów, a Oni od razu robią wielce aferę, jak by to było do nich. Nie jestem wielkim 'zwolennikiem' przeklinania, ale na nich nic nie pomaga, taka prawda, że tylko drzeć ryja potrafią. :P

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Mi nauczyciel obiecał przy całej klasie, że mnie zniszczy. Ale mu nie idzie zbyt dobrze

Też takie coś słyszałem ale to było do całej klasy

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...