Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem-działanie komputera(POMOCY)

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie

W tym temacie chcialbym prosić was o pomoc w sprawie mojego kmputera który niedawno dziwnie się zachowuje.

Mój komputer ma system operacyjny Windows XP. Niedawno postanowiłewm zeskanowac komputer programem antyvirusowym AVAST aby zobaczyć czy nie ma żadnych wirusów na moim komputerze.Gdy zacząłem skanowanie AVASTEM wszystko szło jak nalezy gdy pasek doszedł do pewnego %(niepamietam jakiego).Wtedy komputer się zaciał i nic nie mogłem zrobic aby dalej skanował.Poprostu probowalem wszystkich rzeczy aby dalej go skanowało i nic. A skanowanie zatrzymalo sie na:

C/Windows XP/Windows/-Błąd sprzętu i tak zostało. Więc nic nie działało dlatego ponownie URUCHOMIłem KOMPUTER.

Gdy próbowałem zeskanowac komputer rowniez programem do skanowania który wykrywa błedy itp był to program EmsisoftEmergencyKit. Ktory rowniez pomaga w skanowaniu kompa. Więc gdy znów zeskanowałem nim komputer skan zatrzymał sie na Screenshot do minecrafta (screenshot/2013*******i tak dalej) i rowniez dalej nie ruszył więc znw musialem ponownie uruchomic komputer. I gdy jeszce raz probowalem skan zatrzywmywal sie ciagle.Probowalem usunac tego screena od MC ale gdy wchodze w folder ze zdjeciami i naciskam prawy na screena komputer zacina sie tak samo jak przy SKANIE i musze go od nowa uruchamiac. Zauwazylem ze rowniez niedawno gdy skanowalem komputer i odszedlem od kompa i przyszedlem komputer byl wylaczony albo byl wygaszony ekran a jego nie dalo sie zapalic i na ekranie widniala tylko biala myszka.BARDZO PROSZE O ROZPATRZENIE MOJEGO TEMATU I O POMOC !!!DZIĘKI

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...