Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]- SignsWarp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was OGROMNĄ prośbę.

W miarę znam się na pluginach ,ponieważ siedzę w nich już trochę czasu.

Postanowiłem, że postawie serwer dedykowany, wszystko wporzo jest, pluginy wszystko ok. Gdy nagle Zauważam pewne niedopatrzenie. Gdy Postawiam Tabliczkę(Plugin SignsWarp+Essentials, Oczywiście w essentials wszystko poustawiane) Ona robi się czysta, a na chatcie wyskakuje, że pomyślnie stworzono warpsign. ALE co najdziwniejsze, gdy taką tabliczkę ustawię na powiedzmy singlu, i mapkę wgram na serwer, tabliczka z warpem DZIAŁA!

Tabliczki stawiam tak

[Warp]

Nazwawarpa

Pluginów mam 47 i nie bardzo mam ochotę pokazywać ich nazw. Tak więc może macie propozycje nie kompatybilnego pluginu, czy coś. :< bardzo mi zależy

Z góry dzięki ^.^

W nagrodę mogę dać vipa na tym dedyku, (jeżeli ktoś będzie chciał) na okres 1-2 tygodni

Opublikowano

Wygodniejszym sposobem tworzenia takich warpów, do tego bardziej estetycznych jest:

http://dev.bukkit.org/server-mods/buttonwarp/

Jeżeli dalej chcesz zostać przy swoim pluginie to podaj jego nazwę.

Jeżeli jest to plugin, którego używasz:

http://dev.bukkit.org/server-mods/warpsigns/

Aby utworzyć tabliczkę trzeba:

Line 1: [Warp]
Line 2: [WarpName]
Line 3: [Blank]
Line 4: {<Permission>}

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Słuchaj usuń Warpsigns zostaw samo Essentials w config usuń takie # gdzie jest coś o tabliczkach wtedy dajesz

[Warp]

[WarpName]

i powinno śmigać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...