Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FPS'y

CoSieStaO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, a mianowicie podczas startu gry jest wszystko dobrze jest po 40 fpsów lecz gdy gram troche dłużej to fpsy drastycznie spadają. Czego może być tego przyczyną ?

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Używasz podstawki chłodzącej? Jeśli tak to Ci powiem z miejsca, że przy grach które mocno go grzeją ona po prostu nic nie daje. Podstaw coś pod niego, tak żeby procesor miał dostęp do chłodnego powietrza i nie grzał w biurko czy na czym tam stoi, to zwolni proces nagrzewania się, bynajmniej u mnie skutkuje.

Opublikowano

Też miałem z tym problem . Kupiłem podstawkę dałem za nią 50zl są też tańsze . Różnice widać gołym okiem . Lagow juz prawie nie ma

Opublikowano

Też miałem z tym problem . Kupiłem podstawkę dałem za nią 50zl są też tańsze . Różnice widać gołym okiem . Lagow juz prawie nie ma

Możliwe, że masz lepszego kompa. U mnie się nagrzewa w średnio 15 minut do temperatury w jakiej być nie powinien, kiełbaski można smażyć. Ale jak nie ma o co gorące powietrze procesora uderzać, to się rozlatuje przez co jest mu chłodniej,a stojąc na podstawkę uderza w nią i miesza się z chłodnym powietrzem, co daje efekt tak 50/50 mniej więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...