Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, żeby było łatwo i przyjemnie?

GreenDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, dylemat. Otóż gram sobie ninją daggerem na polskim metku. Używam kamermoda, ale wraz z wbiciem jakiegoś lvla i zrobienia w miarę eq obawiam się bana. Nie jadę na exp bocie. Kamera używam do lurowania i blokowania mobów na BO czy też ezotach. W tym celu zamieniłem nawet swoje kozy 38 sr, na fmsa sr 34 i spokojnie biorę spota. W kozikach niestety tak nie było. Z buta, grupkę biłem "3 dni" i strasznie długo zajmowało mi ubicie Czarnych Orków. Moje pytanko brzmi: Co zrobić, żeby było łatwo i przyjemnie expić z buta? Czy konieczne jest robienie eq 20% na orki we wszystkim? Poli na orkach? Czy pozostać na kamerze i spokojnie go używać? Dodam, że chciałbym wbić buffowi 40 lvl, żeby mógł latać do dt.

Korzystam z buffa 36 lvl (buffy ok. 26%). Ninja lv 43. Skille: zasadzka m6, wirujący m3, trująca chmura reszta. W eq brakuje porządnych butów, kolczyków i naszyjnika. Kolcza +9, srebrna +9, zbr na 26 +9 z 2k pż, fms +9, okrągła +7.

Oczywiście będą lajki za udzielanie się w tym temacie. Dziękuję za uwagę.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Na tym lv radziłbym Ci grać uczciwie bo ktoś może zrobić filmik i perma dostaniesz. Też miałem ten sam problem z ninją daggerem ciężko bez bonów na orki expić nim na bo, ponieważ nie ma skili wspomagających typu aura. Radzę ci zrobić z 40-80% na orki + koniecznie fms wtedy ogarniesz :)

Opublikowano

eq pz chociaz te 1k ja bym użyl na boju nie odpychanie tego nie widać a i ostrzegam przed WH na PL co do mobber'a mówisz ludzia że masz pelerynki mestwa ;)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...