Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO-Bot

Duch106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym kupić pbdobota lecz nie wiem czy będzie mi działał . Mam nie orginalny system Windows . Po pobraniu bota nie mogę go włączyć . Frameworka sciaglem . I nie wiem co dalej robić kupować czy nie

Opublikowano

Pukaczuuuu wiec tak sciaglem frameworka net czy coś takiego . Wczoraj mi jeszcze windows padl . I czy na nieorginalnym windowsie da się w ogule puszczać tego bota

Opublikowano

Da się bez problemu puszczać na windowsie piracie, nie robi to żadnej różnicy. Pamiętaj że pbdo wymaga net framework 4 a nie 3,5.

reklama

Opublikowano

Taski to są polecenia dla bota co ma robić np. bicie alienów, zbieranie skrzynek itp. Najprostsze taski robi się w task creatorze, który można pobrać z oficjalnego forum bota. Jest to graficzny program, w którym ustawiasz na jakiej mapie ma latać, jakie bić alieny, z jakiego ammo korzystać itp. Bardziej skomplikowane np. na zbieranie pallki, bicie cubików również można ściągnąć z forum. Na forum pbdo bota jest masa różnych tasków. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Są jeszcze task scripty, dzięki nim bot może używać umek statków, naprawiać drony, wylogowywać się po jakimś czasie i wiele, wiele więcej.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...