Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apelacja w Metinie?

Frusher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do was pytanie, bo dostałem bana ponad półtora roku temu na globalu PL za używanie FishBota, mam pytanie da się jakoś apelować od tej kary czy nie bardzo?

Opublikowano

Powiem ci tak :D Już za późno :D Pewnie już global sb sprzedał te konto na allegro.pl :D Grunt to cie pocieszyć :D

Projekt FantasticWorld :

- Pliki [||........]

- Strona [.........]

- Klient [|||.......]

---------------------

Opublikowano

Powiem ci tak :D Już za późno :D Pewnie już global sb sprzedał te konto na allegro.pl :D Grunt to cie pocieszyć :D

Gadasz głupoty, gf nie sprzedaje postaci na allegro. Nie masz podstaw, aby tak mówić więc się przycisz.

ps.To nie FuBu xD

Opublikowano

Nie , nie masz takich szans. Konto już na 100% nie będzie odbanowane.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Spróbuj pocisnij im najwyżej kit ze nie grałeś. Gdy wbiłeś konto było zbanowane. Tak długi czas daje Ci przewagę. Moim zdaniem 15 % szansa na unbana to dośc dużo :)

Lubię pomagaĆ z Metin na gadu-gadu, zapraszam 2949422

Opublikowano

Nie ma co tu gdybać i czas też nie jest dla Cb. korzystny + dodawane są pewnie do banicji ss logów więc wtedy to już jesteś pogrzebany.

Skoro ban był słuszny nie odwołasz się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...