Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BO2

mmaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rozmyślam nad kupnem BO2, lecz pytam się czy warto? Mam od dawna MW3 i mam wieczne problemy z połączeniem (co prawda mam internet 25mb/s) lecz prawie zawsze mam 3 kreski pingu i problemy z lag compensation. zasięg zawsze mam 100% i kożystam z routera, gdyż nie mam możliwości podłaczyć go bez pośrednio do modemu i myśle, że to jest główną przyczyną. I mam pytanie, czy BO2 jest bardziej zooptymalizowany? Co oferuje mi BO2?

P.s z Góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Co do tego, czy nie będziesz miał problemów z połączeniem to nie wiem. Ale możliwe, gdyż jest to z twojej winy.

BO2 w porównaniu do MW3 nie różni się jakoś znacząco ale jest kilka różnic.

Np : W BO 2 są większe mapy, bardziej dopracowane. Kilka trybów na multi jest lepiej zrobionych.

No i Black Ops 2 ma tryb zombi : )

Opublikowano

BO2 jest dużo bardziej dynamiczną grą, jednak jeśli masz problemy z lag compesation w mw3 to nie masz po co kupować bo2. połączenie w tej grze jest tak skopane że masakra.

nie słuchaj że bo2 jest takie same jak mw3 tylko z drobnymi zmianami,wbijanie scorestreaków jest dużo cięższe niż w mw3 i trzeba nauczyć się grać w bo2.

random.jpg

Opublikowano

Dobra juz kupilem bo2 i gra mi sie swietnie. Jak dla mnie bo2 jest zajebiscie zooptymalizowana, gralem z 3h i caly czas 4 kreski zasiegu :D. Jeszcze tylko porty poprowadze i bedzie dobrze. Mozna zamknac temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...